Saatuslik veetlus
Fatal Attraction
New Yorkis asuval advokaadil Dan Callagheril (Michael Douglas) on armastav naine ja laps, ent kuum nädalalõpp armukese Alexiga (Glenn Close) nende äraolekul võtab karmi pöörde - too ei kavatse Dan´i nii lihtsalt käest lasta ning on valmis kõigeks, et teda endale saada.
Täielikku tutvustust loe siit.
Saatuslik veetlus
Moderator: Meeskond
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

1987-nda aasta üks edukaimaid filme, ka minu silmis on tegu tugeva ootusärevus-thrilleriga, mille õnnestumisele aitasid kindlasti kaasa head näitlejad.
Glenn Close särab siin kurjami rollis, mis tal on kõik alati õnnestunud, aga järgmisel aastal tegi ta minu arust oma parima rollisoorituse, samuti õela naisena. Selles filmis õnnestub Glenn Close`il välja tuua armujoovastus, inimlik viha, hullumeelsus ja maniakaalsus, astudes emotsioonide redelil üha keerulisematele astmetele. Mainimata ei tasu ka jätta Michael Douglast ja Anne Archerit.
Adrian Lyne`i samalaadsed filmid lähevad peale (nt. "Unfaithful"), aga "Saatusliku veetluse" puhul on tegu ikkagi tema esimese, ilmselt ka parima omanäolise filmiga.
8/10!
Glenn Close särab siin kurjami rollis, mis tal on kõik alati õnnestunud, aga järgmisel aastal tegi ta minu arust oma parima rollisoorituse, samuti õela naisena. Selles filmis õnnestub Glenn Close`il välja tuua armujoovastus, inimlik viha, hullumeelsus ja maniakaalsus, astudes emotsioonide redelil üha keerulisematele astmetele. Mainimata ei tasu ka jätta Michael Douglast ja Anne Archerit.
Adrian Lyne`i samalaadsed filmid lähevad peale (nt. "Unfaithful"), aga "Saatusliku veetluse" puhul on tegu ikkagi tema esimese, ilmselt ka parima omanäolise filmiga.
8/10!
Ralf wrote:Mu numero dos kaheksakümnendate lemmikfilm, muidugi suurenisti tänu sellele, et kombineeritakse kaht minule kõige enam imponeerivamat teemat, ehk siis täiskasvanutevahelised (abielu)probleemid ja vaimuhaigus. Mingi 20 korda olen näinud ja isu täis ei saa.
Mnjaa+Glenn Close on võrratu femme fatale
Re: Saatuslik veetlus
Suurepärane thriller, pingeline sündmustik haaras kohe kaasa ja mitmed kohad suutsid mind isegi ehmatada. Glenn Close'i rolli oleks võinud keegi atraktiivsem naisterahvas mängida, aga vähemalt mängis ta väga hästi. Ka ülejäänud näitlejad tegid head tööd.