Kes ikka viitsibAvP_75 kirjutasCOLONHehe, ma pole seda lugema hakanud. Varsti hakkan, praegu lihtsalt ei viitsi.LadyBug kirjutasCOLONAvP_75 kirjutasCOLON"Kõrboja peremees," samuti kohutuslik kirjandus.
Kohe varsti ka seda lugema...kah kohustuslik...
aga on hea muidu?
Muidu viimane ja hea raamat oli "Kärbeste Jumal"
Raamatud
ModeraatorCOLON Meeskond
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 524
- LiitunudCOLON 23. August 2006, 14:15
- AsukohtCOLON kuum ja kõle kõrb
- CONTACTCOLON
raamatud on nuhtlus. lihtsalt nuhtlus. muidu jääks veel mingit raha taskupõhja, aga kui raamatupoodi satun (eriti Viljandi Lossi tänava tibapisikesele imedemaale, aga Rahva Raamat on ka paras hukatuseurg) siis on täitsa hambad. parem kui mul pole üldse raha kaasas kui raamatupoodi minna. sest niipalju kui on, niipalju ka kulub. kurat ja põrgu ma ütlen.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Naudi, lõpp on võimas.Peata Ratsanik kirjutasCOLONHetkel käsil: Stephen Kingi "Carrie".
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Mul Oscar Wilde'i "Dorian Gray portree" ja Margaret Atwoodi "Orüks ja Ruik", viimane päris huvitav, räägib maailmast peale geneetikasõda.
Vara veel ei ole, Priit? Ise mõtlesin kah lugema hakata, aga naerupursete nimel mõtlesin paar aastat oodata.
Vara veel ei ole, Priit? Ise mõtlesin kah lugema hakata, aga naerupursete nimel mõtlesin paar aastat oodata.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ei ole.Fletchu kirjutasCOLONMul Oscar Wilde'i "Dorian Gray portree" ja Margaret Atwoodi "Orüks ja Ruik", viimane päris huvitav, räägib maailmast peale geneetikasõda.
There was a HOLE here. It's gone now.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 524
- LiitunudCOLON 23. August 2006, 14:15
- AsukohtCOLON kuum ja kõle kõrb
- CONTACTCOLON
Hendrik Relve põlispuud on tore raamat. üldse igasugu kohalikud legendid on vinged. tahaks kohe minna ja oma silmaga neid kohti näha. ja siis paneb see veel ka fantaseerima, mis sünged (koomilised, huvitavad jne) lood võiks või on seal juhtunud. Relve raamatus on mõningaid vingeid lugusid ka puude kõrval. täitsa filmilikke.
Sa mõtled seda Eno Raua ümberjutustust või originaali luule vormis?viv20 kirjutasCOLONMa pidin kohustliku kirjandusena Kalevipoja läbi lugema . Iga kord kui ma seda lugesin jäin ma kohe magama . Hea une raamat. Praegu loen Väikest Printsi ;)
Ise olen ainult Eno Raua ümberjutustust lugenud, seda siis eelmine aasta (kohustuslik kirjandus) ja peab tõdema, et totaalne jamps on. Ei hinda kahjuks seda ja loodan, et ma ei pea kunagi originaali peale oma silmi kurnama.
There was a HOLE here. It's gone now.