Tänapäeval? Ütle mulle aeg, millal ei olnud keegi huvitatud kasumist?Wisegirl kirjutasCOLONTänapäeval on kõik huvitatud ainult kasumist.
Hoia ja keela kaob päevapealt ekraanilt
ModeraatorCOLON Meeskond
Vot, ei tea, sest olengi ainult tänapäeval elanud ja muudest aegadest ei tea mõhkugi. xDRobert kirjutasCOLONTänapäeval? Ütle mulle aeg, millal ei olnud keegi huvitatud kasumist?Wisegirl kirjutasCOLONTänapäeval on kõik huvitatud ainult kasumist.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- Mannavaht
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 49
- LiitunudCOLON 12. Oktoober 2006, 16:59
- AsukohtCOLON Tallinn
Ohoo! "Helena" kaob üldse ära või?
Minu meelest jäetakse see ainult reedeti ära.
Suva muidu! Mul polnud mingit tahtmist seda vaadata. Mida näiteks Guido Kangur seal üldse tegi?? Ta on liiga pro näitleja sellise sarja jaoks
Kes ülevalpool ütles, et ilma Ineseta pole saade enam sama-väga õige tegelikult! Mulle käis ta nii närvidele, aga tegelikult olid tema lollid kommentaarid need, mis saate lõbusaks muutsid. Heti Tulve käis mulle täiega pinda! Ma ei tea miks...need kulmud
Ja kes see Savva veel oli? Vot Savvy oleks lahe perekonnanimi 
Minu meelest jäetakse see ainult reedeti ära.
Suva muidu! Mul polnud mingit tahtmist seda vaadata. Mida näiteks Guido Kangur seal üldse tegi?? Ta on liiga pro näitleja sellise sarja jaoks
Kes ülevalpool ütles, et ilma Ineseta pole saade enam sama-väga õige tegelikult! Mulle käis ta nii närvidele, aga tegelikult olid tema lollid kommentaarid need, mis saate lõbusaks muutsid. Heti Tulve käis mulle täiega pinda! Ma ei tea miks...need kulmud
- Sepateus
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 221
- LiitunudCOLON 15. September 2006, 20:22
- AsukohtCOLON tartu
Mannavaht ütles:
Inese kommentaarid käisidki natukene närvidele, kui jagada lood parameetri järgi, kas jalg hakkab tammuma või mitte. Muide Heti kulmud olid tõesti jubedad.Kes ülevalpool ütles, et ilma Ineseta pole saade enam sama-väga õige tegelikult! Mulle käis ta nii närvidele, aga tegelikult olid tema lollid kommentaarid need, mis saate lõbusaks muutsid. Heti Tulve käis mulle täiega pinda! Ma ei tea miks...need kulmud Shokeeritud Ja kes see Savva veel oli? Vot Savvy oleks lahe perekonnanimi
si vis pacem para bellum
Võimalik, et on palju selliseid inimesi. Mulle samuti Heti kulmud ei meeldi, kuid ta ise meeldib. Ju mind siis sellised asjad nii palju ei mõjuta õnneks.V kirjutasCOLONmitte alati,kuid tihti.ning see põhjus varieerub koos inimesega.Weirdo kirjutasCOLONMitte alati. Ja kulmud on küll hea põhjus, miks keegi ei peaks meeldimaV kirjutasCOLONnaljakas?
kui inimese juures midagi ei meeldi,siis inimene ise ka ei meeldi.