Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.
Kiiksud
ModeraatorCOLON Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
AvP_75 kirjutasCOLONSelline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse.
Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.![]()
oh Seda Hulki oleks kl tahtnud näha:D:D
Vahel ma olen ka nii teinud...aga selliseid väiksemaid tseene...
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
Reinuvader Rebane kirjutasCOLONmulle ei meeldi kui keegi kõva kriginaga õuna hammustab, matsutab, suitsetab minu kõrval, ja kui ma unes pingviine näen kukun alati voodist maha. muidu nad mulle meeldivad aga minu unenäkku ärgu kooserdagu.
Pingviine nähes kukud voodist maha??
Heheee.naljakas:D
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Ma jälle tsiteerin filme pidevalt.AvP_75 kirjutasCOLONSelline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse.
Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.![]()
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
jh, mudu olen suht kiiksutu..
tglt... ma joonistan ingliskeele tunniajal alatasa miskeid a-la mängukarusi tapatalgudel...
a tglt on mu suke kiiks, et ma vaatan enamusel oma klasisvendadele viltu otsa, et miala nad suurks kasvavad.. ja ülse arvan, et olen kahjuks masendav inimene, kes teised oma teooriatega minema ajab...
tglt... ma joonistan ingliskeele tunniajal alatasa miskeid a-la mängukarusi tapatalgudel...
a tglt on mu suke kiiks, et ma vaatan enamusel oma klasisvendadele viltu otsa, et miala nad suurks kasvavad.. ja ülse arvan, et olen kahjuks masendav inimene, kes teised oma teooriatega minema ajab...
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 524
- LiitunudCOLON 23. August 2006, 14:15
- AsukohtCOLON kuum ja kõle kõrb
- CONTACTCOLON
LadyBug kirjutasCOLONReinuvader Rebane kirjutasCOLONmulle ei meeldi kui keegi kõva kriginaga õuna hammustab, matsutab, suitsetab minu kõrval, ja kui ma unes pingviine näen kukun alati voodist maha. muidu nad mulle meeldivad aga minu unenäkku ärgu kooserdagu.
Pingviine nähes kukud voodist maha??![]()
![]()
Heheee.naljakas:D
see on alates sellest kui 2003 esines (BuB) Folgil ja oli hirmus palav, siis hakkasin nägema pingviine unes. ja need olid väga hirmsad lihasööjad pingviinid.