Dr. House
ModeraatorCOLON Meeskond
Dr. House
Dr. House
House M.D. (2004 – 2012)
Dr. Gregory House (Hugh Laurie) ei käitu oma patsientidega eriti tundeliselt ja väldiks meelsasti nendega rääkimist täielikult, kui see võimalik oleks. See vastu on jalaoperatsiooni tulemusel ise pidevalt valude all kannatav dr. House diagnoosid täpsed ning ta on tänu oma oskustele ja instinktidele tunnustatud.
Suhteliselt uus seriaal on jõudnud juba mitmeid auhindu võita ja saanud arvukalt nomineeringuid.
Loe täielikku tutvustust siit
House M.D. (2004 – 2012)
Dr. Gregory House (Hugh Laurie) ei käitu oma patsientidega eriti tundeliselt ja väldiks meelsasti nendega rääkimist täielikult, kui see võimalik oleks. See vastu on jalaoperatsiooni tulemusel ise pidevalt valude all kannatav dr. House diagnoosid täpsed ning ta on tänu oma oskustele ja instinktidele tunnustatud.
Suhteliselt uus seriaal on jõudnud juba mitmeid auhindu võita ja saanud arvukalt nomineeringuid.
Loe täielikku tutvustust siit
Viimati muutis 1, Cochrane, muudetud 19 korda kokku.
- Tyrkiis
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 94
- LiitunudCOLON 14. Detsember 2005, 19:49
- AsukohtCOLON Tallinn
Jee, nüüd saab seda ka kommenteerida
See küll alles hakkas, aga siiamaani on täitsa hea. Mulle meeldib. Saab meditsiini kohta uusi teadmisi
. Ma lugesin kuskilt, et üks auhind, mis see seriaal on võitnud on ühe osa stsenaariumi eest, aga seda näeb alles mitme kuu pärast. See näitleja on ka päris hea. Mulle tuleb ta "101 dalmaatsia koerast" meelde. Jõõuu ja see Kuldgloobus
Ning CSI:Miami'st erilist puudust ei tunnegi. Ma lihtsalt ei viitsinud seda vaadata. Ma olen rohkem selle tavalise CSI vaataja.
See küll alles hakkas, aga siiamaani on täitsa hea. Mulle meeldib. Saab meditsiini kohta uusi teadmisi
Ning CSI:Miami'st erilist puudust ei tunnegi. Ma lihtsalt ei viitsinud seda vaadata. Ma olen rohkem selle tavalise CSI vaataja.
Viimati muutis 1, Tyrkiis, muudetud 17 korda kokku.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
- barbara novak
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 55
- LiitunudCOLON 16. September 2006, 21:09
- LunaLoveisgood
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 29
- LiitunudCOLON 11. November 2006, 17:04
- CONTACTCOLON