Elmi tänava luupainaja: Osa 4 – Unemeister
A Nightmare On Elm Street 4: The Dream Master (1988)
Järgneb eelmisele filmile. Unedeemon Freddy Krueger (Robert Englund) ärkab taas ellu ja asub tapma Elmi tänava lapsi. Kristen (Tuesday Knight), kes suudab teisi oma unenägudesse tõmmata, pärandab oma võime sõbrannale (Lisa Wilcox), kes märkab peagi, et Freddy kasutab seda võimet ära, toomaks oma unenägudesse uusi ohvreid.
Loe täielikku tutvustust siit
Moderator: Meeskond
Last edited by Cochrane on 19. June 2006, 22:12, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Renny Harlini filmid on klass omaette, aga tegu on režissööriga, kes end action-žanris kõige mugavamini tunneb - seega leidus seda ka väga väärikas "Elm Streeti" järjes. Debbie prussakaks-muutumise-stseen osutus üllatavalt jubedaks ja kuigi lõpu "kung-fu" osutus natuke magedaks, on tegu meeldiva järjega.
4/10
4/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 15:32, edited 1 time in total.
Mulle Renny Harlini filmid eriti ei meeldi(Die Hard 2,Mindhunters ja Long Kiss Goodnight on ainukesed head).
Ei meeldinud mulle see Nightmare on Elm Streeti osa.
Lõppu kaklus oli jah ikka tõsiselt mage ja ei sobi minu arust niisugusesse õudusfilmi.
Ainukesed asjad mis filmi juures mulle meeldisid olid Freddy fraasid ja siis jäi mulle hästi meelde see vesivoodi surm.
3/10
Ei meeldinud mulle see Nightmare on Elm Streeti osa.
Lõppu kaklus oli jah ikka tõsiselt mage ja ei sobi minu arust niisugusesse õudusfilmi.
Ainukesed asjad mis filmi juures mulle meeldisid olid Freddy fraasid ja siis jäi mulle hästi meelde see vesivoodi surm.
3/10
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Re: Elmi tänava luupainaja: Osa 4 – Unemeister
Kolmandast osast palju halvem. Veidi imelik oli, et eelmises osas
Tapmised oleks saanud lõpetada päriselus Alice'i tapmisega, siis poleks keegi enam Freddyle uusi lapsi toonud, keda tappa.
Aga eks see õudusfilmides nii olegi, muidu oleks ju lahendus liiga lihtne ja igav.
Hindeks 6/10, kuna siiski okei film. Kuigi õuduka žanrist hakkas asi juba kaugenema.
Spoiler :
Aga eks see õudusfilmides nii olegi, muidu oleks ju lahendus liiga lihtne ja igav.
Hindeks 6/10, kuna siiski okei film. Kuigi õuduka žanrist hakkas asi juba kaugenema.
Re: Elmi tänava luupainaja: Osa 4 – Unemeister
Kui teine osa oli mingil määral nauditav, siis see jättis küll üsna külmaks.
3/10
3/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker