Siberi ekspress
Transsiberian (2008)
Hiinast Moskvasse rändavad abielus ameeriklased Roy (Woody Harrelson) ning Jessie (Emily Mortimer) kohtuvad Siberi ekspressis salapäraste reisijatega. Algab pingeline mõrva- ja pettusemäng.
Loe täielikku tutvustust siit
Siberi ekspress
Moderator: Meeskond
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Re: Siberi ekspress
Mul on mingi fetišh filmide suhtes, kus tegevus toimub talvel. Ma armastan ronge ja raudteed. Lisa sinna väike thriller'i element ka ja igati tore kerg-meelelahutus-filmiõhtu sisustatud. See film sisustas seda ilusti 
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
DaydreamDiamond wrote:Mul on mingi fetišh filmide suhtes, kus tegevus toimub talvel. Ma armastan ronge ja raudteed. Lisa sinna väike thriller'i element ka ja igati tore kerg-meelelahutus-filmiõhtu sisustatud. See film sisustas seda ilusti
Mul sama fetish. Antud film juba mõnda aega kettal vaatamist oodanud. PEAKS ette võtma.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
DaydreamDiamond wrote:Mul on mingi fetišh filmide suhtes, kus tegevus toimub talvel. Ma armastan ronge ja raudteed.
https://www.youtube.com/watch?v=atyvdC15HFA ?
Filmi pole näinud.
Tekitasid mulgi huvi, bp. Väga ok oli, rongifilmid on tõesti ägedad. Woody oli ainult tiba imelik valik siia. Aga muidu nauditav.