X-Mehed: Apokalüpsis
X-Men: Apocalypse (2016)
Alates tsivilisatsiooni sünnist kummardati teda kui jumalat. Apokalüpsis (Oscar Isaac), esimene ja võimsaim mutant Marveli X-meeste universumis, omandas paljude teiste mutantide võimed ja jõu, muutudes surematuks ja võitmatuks. Ärgates tuhandeid aastaid hiljem, on ta pettunud maailmas, mis teda ees ootab. Apokalüpsis värvab rühma võimsaid mutante, kelle hulka kuulub ka julguse kaotanud Magneto (Michael Fassbender), et inimkond minema pühkida ning luua uus maailm, mille üle valitseks tema ise. Kaalul on terve universumi saatus ning Mystique (Jennifer Lawrence) ja Professor X (James McAvoy) peavad juhtima noorte X-meeste meeskonda, et peatada oma võimsaim vastane ning päästa inimkond kindlast hävingust.
Loe täielikku tutvustust siit
Moderator: Meeskond
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: X-Mehed: Apokalüpsis
Kui Ralf nüüd oma blogiarvustuse lingiks, siis ma ütleks, et ma isegi keskmisest suuremas ulatuses nõustun temaga.
Aga üleüldiselt ma ikkagi ütleks, et mulle ikka täitsa meeldis. (Uuemad) X-Men'id on Batmani kõrval teine lemmik koomiksisaaga, just oma pigem süngema olustiku pärast. Isegi piisavalt, et kui ma peaks püssisihikul valima CA:CWi ja Aapo vahel, siis võtaksin viimase.
7/10 (tegelt tahaks 7,5/10, aga IMdB ei luba).
Spoiler :
Aga üleüldiselt ma ikkagi ütleks, et mulle ikka täitsa meeldis. (Uuemad) X-Men'id on Batmani kõrval teine lemmik koomiksisaaga, just oma pigem süngema olustiku pärast. Isegi piisavalt, et kui ma peaks püssisihikul valima CA:CWi ja Aapo vahel, siis võtaksin viimase.
7/10 (tegelt tahaks 7,5/10, aga IMdB ei luba).
Kopeerin esmalt lõigu oma X-Men: Days of Future Past postitusest, mis vastab kahjuks ikka tõele:
Soprano wrote:Spoiler :
Spoiler :
Polnud kahjuks tõesti midagi erilist. Kena märul, kuid toimuvast ei hoolinud. Üks lühem film Quicksilveriga kuluks turgutamiseks ära küll.
Kas see on nüüd lõpp?
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!