Ausad valed
True Lies
Harry Taskeril (Arnold Schwarzenegger) on probleem: tema naine (Jamie Lee Curtis) arvab, et tema mees ja nende tütre isa on juba 15 aastat tähtsusetu ja igav arvutimüüja. Kuid tegelikult on Harry USA spionaaÅžiosakonna agent. Et ellu natuke põnevust tuua, korraldab Harry naisele väikese spionaaÅžiseikluse. Kuid just siis saab rahvusvaheline terroristide grupp enda valdusse mõned tuumapommid ja naine saab oma ellu rohkem põnevust kui ta iialgi oodata oskas.
Täielikku tutvustust loe siit.
Ausad valed
Moderator: Meeskond
- uussaabas0
- Raevunud härg

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Re: Ausad valed
Oii mulle meeldib vanakooli Cameron. Lisa sinna Arnie ja tulemuseks on fantastiline suure skoobiga actionfilm, mis on väga paeluv ning samaaegselt oskab ka enda üle huumorit visata. Selliseid filme ei ole väga palju tehtud ning nii pea ei tehta ka.
Cameron omal ajal ütles ka, et järg sellele oleks mõeldamatu, kuna terrorismi üle antud hetkel on võimatu nalja visata (mida esimene osa teeb väga edukalt).
Igatahes mulle pre-3D aegne Cameron väga meeldib. Nii filmid enne seda kui ka kaasaarvatud ning ka paar tükki hiljem.
8/10
Cameron omal ajal ütles ka, et järg sellele oleks mõeldamatu, kuna terrorismi üle antud hetkel on võimatu nalja visata (mida esimene osa teeb väga edukalt).
Igatahes mulle pre-3D aegne Cameron väga meeldib. Nii filmid enne seda kui ka kaasaarvatud ning ka paar tükki hiljem.
8/10
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
DaydreamDiamond wrote:Igatahes mulle pre-3D aegne Cameron väga meeldib. Nii filmid enne seda kui ka kaasaarvatud ning ka paar tükki hiljem.
Ehk siis...kõik ta filmid

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Forzelius wrote:DaydreamDiamond wrote:Igatahes mulle pre-3D aegne Cameron väga meeldib. Nii filmid enne seda kui ka kaasaarvatud ning ka paar tükki hiljem.
Ehk siis...kõik ta filmid?
Damn
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.