Maailma lõpp
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Maailma lõpp
Harold Camping väitis, et maailm lõppeb 21.okt 2011, nii palju siis sellest.
Maiade kalender on tõesti suvalisest härrasmehest kurjakuulutavam, kuid ei võta sedagi tõsiselt.
Spoiler :
Spoiler :
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Spoiler without a spoiler. The World is doomed!
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
http://www.starpulse.com/news/NextMovie ... _fast_five
Ja märke on kõikjal.....lähen nüüd ronin oma hirmus madalasse keldrisse ja jälgin oma ülejäänud elupäevade jooksul kuidas ämblikute siginemisprotsess in real life välja näeb.
Ja märke on kõikjal.....lähen nüüd ronin oma hirmus madalasse keldrisse ja jälgin oma ülejäänud elupäevade jooksul kuidas ämblikute siginemisprotsess in real life välja näeb.
Natuke huvitav, et see postitus jäigi teemaalgataja jaoks viimaseks. 
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- mjölnir
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 79
- LiitunudCOLON 29. November 2015, 22:08
- AsukohtCOLON Avengers
Maailma lõpp tuleb siis kui ise ära sured.
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
- mjölnir
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 79
- AsukohtCOLON Avengers
Täna on praegu maailma lõpp 
Avengers assemble!
Avengers assemble!
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Kas sa nagu mingi 10 päeva tagasi ei väitnud midagi muud?
- mjölnir
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 79
- AsukohtCOLON Avengers
Väitsin küll ja olen selles kindellostinthemist kirjutasCOLONKas sa nagu mingi 10 päeva tagasi ei väitnud midagi muud?
Avengers assemble!
Avengers assemble!
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Ma ei tea, kas ma olen Nirvanas või mitte, aga kell on pool viis öösel ja vaatan aknast välja - ikka pole seda kuradi maailmalõppu siin. Mjölnir, kus on see paradiis, mida sa lubasid??
- mjölnir
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 79
- AsukohtCOLON Avengers
Mul küll on paradiis siin olemaslostinthemist kirjutasCOLONMa ei tea, kas ma olen Nirvanas või mitte, aga kell on pool viis öösel ja vaatan aknast välja - ikka pole seda kuradi maailmalõppu siin. Mjölnir, kus on see paradiis, mida sa lubasid??
Avengers assemble!
Avengers assemble!
Kui juba maailma lõpust räägime, siis mina ei näe küll mingit mõtet poodidest nende pisikeste kilekotikeste eemaldamisel, sest seda planeeti enam ei päästa ju enivei.
Päevik | 2021

Ei võtaks ülemäära tõsiselt selliseid asju. Nii palju kui on ka teadlasi, on ka uuringuid, arvamusi, teooriaid.Ronet kirjutasCOLONKui juba maailma lõpust räägime, siis mina ei näe küll mingit mõtet poodidest nende pisikeste kilekotikeste eemaldamisel, sest seda planeeti enam ei päästa ju enivei.

- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Heh, arvasin siiamaani, et olete kogu aeg "This is the End'i" teemasse postitanud, ja olin pisut segaduses, kui ma antud teemat filmide alafoorumist ei leidnud. Nimelt kirjutan hetkel esseed teemal "Tulevik on meie kätes" ja Roneti jagatud lingid sattusid üsnagi kasulikud olema. Tasuta kilekottide keelustamisele olen kahe käega poolt.