Spioon
Spy (2015)
Susan Cooper (Melissa McCarthy) on hall hiireke, oma töölaua külge aheldatud CIA analüütik, kelle abiga õnnestuvad agentuuri kõige ohtlikumad missioonid, aga kes ise pole reaalselt maailma eri paigus tegutseda saanud. Ent kui tema bondilik paarimees (Jude Law) missiooni käigus kaob, ja agentuuri teise tippagendi (Jason Statham) identiteet on paljastatud, pakub Susan end vabatahtlikuna ise sellele esmapilgul võimatuna tunduvale missioonile. Ta peab lendama Euroopasse ja sulanduma ohtliku relvakaupmehe vägivaldsesse maailma, et hoida ära globaalne katastroof.
Loe täielikku tutvustust siit
Spioon
Moderator: Meeskond
Spioon
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Spioon
Ma ei naernud kordagi.
- lostinthemist
- Ristiisa

tuusla wrote:Ma ei naernud kordagi.
Sa ei naera isegi filmiveebi kokkutulekutel ju!
Sest need on nagu matused ju!
Tähendab sa ei nõustu, et ma ei naernud kordagi? Noh, me pole koos kinos käinud.
Oh neid eesti mehi ja juhtmeid...
Selle filmiga sain ma järjekordselt kinnitust, et minul ei tasu McCarthy osalusega filme vaadata (meenutades "Identiteedivarast" ja "Karmi paari"). Lihtsalt ei köida selline huumor, mida tema viljeleb. Ja võtteplatsil improviseerib. Ja mis seepeale filmi jõuab, sest režissöör käskis ikka kaks tundi ja kaks minutit kuidagi täis venitada.
Kahju, väga kahju, et kui naisterahvas on "eripärane" (loe: kurvist väljas volüümikas, mida rõhutatakse igas teises artiklis ja arvustuses), näib tema ainsaks väljundiks Hollywoodis olevat totakas, mitte hea komöödia. Selliste õnnetute "naeran läbi pisarate" labaste otukeste kehastamine. Usun, et Melissa oleks enamaks võimeline.
Ahjaa, Rose Byrne'i tegelaskuju stilisti võiks veepudelita kõrbesse komandeerida.
Selle filmiga sain ma järjekordselt kinnitust, et minul ei tasu McCarthy osalusega filme vaadata (meenutades "Identiteedivarast" ja "Karmi paari"). Lihtsalt ei köida selline huumor, mida tema viljeleb. Ja võtteplatsil improviseerib. Ja mis seepeale filmi jõuab, sest režissöör käskis ikka kaks tundi ja kaks minutit kuidagi täis venitada.
Kahju, väga kahju, et kui naisterahvas on "eripärane" (loe: kurvist väljas volüümikas, mida rõhutatakse igas teises artiklis ja arvustuses), näib tema ainsaks väljundiks Hollywoodis olevat totakas, mitte hea komöödia. Selliste õnnetute "naeran läbi pisarate" labaste otukeste kehastamine. Usun, et Melissa oleks enamaks võimeline.
Ahjaa, Rose Byrne'i tegelaskuju stilisti võiks veepudelita kõrbesse komandeerida.