Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
ModeraatorCOLON Meeskond
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
Mina mõtlesin just nimelt Elizabethi ja Jack'i suudlust!!
Mitte Willi ja Jack'i suudlust.
Kinnituseks: loe alates viienda lehe kolmandast(minu) kommentaarist ja saad aru et juttu on Jacki ja Elizabethi suudlusest.
ja enne kui sa ise hakkad sassi ajama, et kes keda suudleb või ei saa aruy millest juttu on, siis tõesti, loe eelnevat teksti.
Kinnituseks: loe alates viienda lehe kolmandast(minu) kommentaarist ja saad aru et juttu on Jacki ja Elizabethi suudlusest.
Kust sa tead millist klippi või treilerit mina näinud olen???V kirjutasCOLON Ning btw,nende suud EI ole koos,seda pole selles klipis näha,get your eyes fixed.
ja enne kui sa ise hakkad sassi ajama, et kes keda suudleb või ei saa aruy millest juttu on, siis tõesti, loe eelnevat teksti.
Viimati muutis 1, LadyBug, muudetud 8 korda kokku.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Tänan, LadyBugLadyBug kirjutasCOLONMina mõtlesin just nimelt Elizabethi ja Jack'i suudlust!!
Noh, jaa, aga mitte selles teada-tuntud treileri klipis. Üks väike treiler on veel, kus ilma mütsita Elizabeth seisab Jackiga vastamisi ja Jack ütleb talle "pirate", vot selles kohas suudlevad.Brynety kirjutasCOLONAga Elizabeth ja Jack minu meelest suudlevadki Dead men's chestis ju?
Hide the rum.
-
martenpalm
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 15
- LiitunudCOLON 27. Mai 2006, 22:44
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Omg...
Star Wars...
Edit : Jäin kõigest kaks minutit hiljaks.
Star Wars...
Edit : Jäin kõigest kaks minutit hiljaks.
Viimati muutis 1, lostinthemist, muudetud 8 korda kokku.
-
martenpalm
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 15
- LiitunudCOLON 27. Mai 2006, 22:44
Rekord kuulus enne ikka Star Wars III-le tabel
Igastahes nüüd on uueks rekordihoidjaks Surnud mehe aardekirst ja nagu ma mainisin siis rekordi ületas see film suurelt. Kõigi aegade suurima nädalavahetuse (SpidermanI 114.8M) ületab see samuti kindlalt
Igastahes nüüd on uueks rekordihoidjaks Surnud mehe aardekirst ja nagu ma mainisin siis rekordi ületas see film suurelt. Kõigi aegade suurima nädalavahetuse (SpidermanI 114.8M) ületab see samuti kindlalt