Miljon moodust Läänes kärvata

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

A Million Ways to Die in the West (2014)

Ülipopulaarse ja -ropu komöödia "Ted" ning karmi huumoriga animasarjade "Perepea" (Family Guy) ning "Ameerika paps" (American Dad) looja Seth MacFarlane'i uus komöödia! Tänaseks juba legendaarne koomik on ise nii filmi produtsent, kaas-stsenarist, režissöör kui ka peaosatäitja, kehastades argpüksist lambakasvatajat nimega Albert. Seesama Albert on liiga kartlik, et osaleda revolvriduellis, mispeale tema tujukas tüdruksõber ta pikalt saadab ja teise mehe juurde kolib. Linna kappab aga salapärane ning imekaunis naine, kes aitab Albertil oma olematuna näiva vapruse siiski üles leida. Nad armuvad... Ilmub välja aga Alberti uue ihaldusobjekti kurikuulus lindpriist abikaasa, kes nüüd karmi kättemaksu haub. Meie kangelasel tuleb niisiis oma värskelt leitud vaprus proovile panna...

Loe täielikku tutvustust siit
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Re: Miljon moodust Läänes kärvata

Post by LiveForThis »

EDIT: Teisel pool ookeani Family Guy looja Seth MacFarlane`i teist mängufilmi vihatakse meeletult. Leidsin ainult paar väga positiivset arvustust, mis filmi suures osas heaks kiidavad.
Twitch - http://twitchfilm.com/2014/05/review-a-million-ways-to-die-in-the-west-strikes-comedy-gold.html
GeekTyrant - http://geektyrant.com/news/a-million-ways-to-die-in-the-west-movie-review

Mulle endale film aga väga meeldis. Ju siis olen ma MacFarlane`i huumori suhtes vastuvõtlikum. Olgugi, et antud filmis ei ole tema huumor üldse nii õel ja sapine kui keskmises Family Guy episoodis. Ja mulle näiteks mehe eelmine film "Ted" peaaegu üldse korda ei läinud.

Sisult tavaline, huumori, situatsioonide ja tegelaskonna poolest väga familyguylik. Justkui oleks Family Guy õnnestunud killud kokku aetud. Mingis mõttes vana hea USA komöödia. Suures osas töötab väga efektselt. Õnnestunud.

Mila Kunis, Mila Kunis!
4/5
Ralf
love <3

4/10

Post by Ralf »

Minu arust miski ei tööta eriti selle filmi puhul, aga ma mõnes mõttes hindan, kui palju on pingutatud, et siin palju nalju oleks - ja neid on ikka igasuguseid... alates tõeliselt nutikatest ja lõpetades kaabusse sittumisega. Aga ei, did not like. Puder ja kapsad.
Arvustus
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Vaese mehe Mel Brooks, kui nii võib öelda. Mõned üksikud kohad ajasid küll muhelema, aga sellega asi piirdus.
Olen üsna kindel, et fv tegijate valimistel läheb vaarikaga koju just see film.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ega ta polnud jah väga suurem asi. Topiti vägisi liiga palju huumorit sisse, et film hakkas juba liiga tuimaks muutuma. Ja kindlasti ei saa ma mainimata jätta Ryan Reynoldsi suurepärast etteastet, viis pluss. :)) 5/10
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

No ma ei tea, ilmselt viga minus, aga see film ei tundunud üldse naljakas. Asi polnud gagides, need olid päris head, aga nende vaheline aeg ei olnud üldse seda kerget õhustikku mida ühelt komöödialt ootaks. Oleks justkui vaadanud keskpärast draamat, kus üks tegelane ei oska teisiti suhelda kui kilde visates. Ja muidugi too CL'i cameo lõpus kah kasuks ei tulnud, kuna tõi meelde milline üks naljakas western tegelikult välja näeb.
Rollisooritused polnud pahad, aga ka mitte midagi meeldejäävat.

Kokkuvõtlikult: näinud korra, võib-olla vaataks 1 korra veel (veendumaks, et mulje ei muutu), rohkem küll mitte. 3,5/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Ralf
love <3

Post by Ralf »

CyberRax wrote:No ma ei tea, ilmselt viga minus

It's not you.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Kui "Family Guy" meeldib, ei saa ka see kuidagi pettumust valmistada. Enamasti loll huumor, aga Seth MacFarlane on äge ja mulle sobib enamvähem kõik, mis ta teeb. Kunagi käisin kinos ja panin 8/10.
villy34
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by villy34 »

Mila Kunis, Mila Kunis!

Keda ta seal mängis?
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

villy34 wrote:
Mila Kunis, Mila Kunis!

Keda ta seal mängis?

Vaata film ära, siis jagad matsu ka. 8)
villy34
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by villy34 »

ok thanks leidsin koha üles. Mul buss jõudis enne seda kohta Tallinnasse.
Post Reply