Jalgpall toob inimesed teleka ette
ModeraatorCOLON Meeskond
- Sir_PuRuStAjA
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 56
- LiitunudCOLON 18. Veebruar 2006, 10:59
- Sir_PuRuStAjA
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 56
Ei tohi kaotada. Mul sõber on Portugali poolt ja ma olen Inglismaa poolt alati. Nüüd kui Inglismaa Portugali pärast väljas on, siis lihtsalt see kelle poolt ma nüüd olen(Prantsusmaa) ei tohi jälle kaotada. Muidu mu sõbral veab liga palju ja mul ei vea üldse. Oleksime peaaegu raha vahele pannud, aga viimasel hetkel hüppas sõber alt ära...loodan ka et Prantsusmaa võidab
- Sir_PuRuStAjA
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 56
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
oi rsk....krdi Prantsusmaa :evil: :evil:
Ma nii tahtsin et Portugal võidax. Nad lasid samas mitu head võimalust käest. Ja nagu Brasiiliagi hakkas lõpus täiega suruma
aga nad hakkasid mõttetul kukkuma ka lõpus. Aga ega need prantslased paremad polnud...mõlemad näitlesid nii mis kole.
aga see kohtunik oli ka mingi eriti leebe..Prantslased said penalti lüüa, aga Portugalil kl ei lasknud, kui seal kastis viga neile tehti.
Nüüd ma olen pronksimängus Portugali poolt ja finaalis kindlasti Itaalia poolt...Itaalia lihtsalt peab neile ära tegema!!!
Ma nii tahtsin et Portugal võidax. Nad lasid samas mitu head võimalust käest. Ja nagu Brasiiliagi hakkas lõpus täiega suruma
aga see kohtunik oli ka mingi eriti leebe..Prantslased said penalti lüüa, aga Portugalil kl ei lasknud, kui seal kastis viga neile tehti.
Nüüd ma olen pronksimängus Portugali poolt ja finaalis kindlasti Itaalia poolt...Itaalia lihtsalt peab neile ära tegema!!!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Del Piero oma oli tõesti ilus, kuid minu arust oli Fabio Grosso ühe puutega vasaku jala vint veidike ilusam...LadyBug kirjutasCOLONYešššš! Saksamaa sai ära!...ma olingi itaalia poolt...
kahju muidugi et oma kodumaal kaotasid, aga ikkagi. Ei pegi alati võitma.
Nii huvitav mäng oli lisa-ajal...Itaalia surus täiega...
no ja kuni tuligi värav;)ja veel kaks. eriti hea... Del piero värav oli eriti ilus ja puhas.
- Sir_PuRuStAjA
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 56