Milliseid FV foorumlasi olete te päriselus kohanud?
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Milliseid FV foorumlasi olete te päriselus kohanud?
3 ja pool kuud mõõdas viimati siin teemas postitamisest aga mul seis ikka endiselt null. Tundub et ma vist Türilt ainuke ka siin foorumis
Polegi siis ime et ma kedagi ei kohta 
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
Sul on see erakordne võimalus oma nimekirja pikendada (või sellega üldse algust teha): http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopi ... =1&t=15710DarkSky kirjutasCOLON3 ja pool kuud mõõdas viimati siin teemas postitamisest aga mul seis ikka endiselt null. Tundub et ma vist Türilt ainuke ka siin foorumisPolegi siis ime et ma kedagi ei kohta
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Ühe pauguga saad +20 inimest nimekirja. Toetan Jazi.JazZ- kirjutasCOLONSul on see erakordne võimalus oma nimekirja pikendada (või sellega üldse algust teha): http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopi ... =1&t=15710DarkSky kirjutasCOLON3 ja pool kuud mõõdas viimati siin teemas postitamisest aga mul seis ikka endiselt null. Tundub et ma vist Türilt ainuke ka siin foorumisPolegi siis ime et ma kedagi ei kohta
Ma viis aastat siin olnud, aga pole kellegagi kohtunud. Aga tundub, et laupäeval asi muutub.DarkSky kirjutasCOLON3 ja pool kuud mõõdas viimati siin teemas postitamisest aga mul seis ikka endiselt null. Tundub et ma vist Türilt ainuke ka siin foorumisPolegi siis ime et ma kedagi ei kohta
CM-Girl mind ikka oled näind.
Aga ma siis kohtunud Icemani ja CM-Girliga.
Aga ma siis kohtunud Icemani ja CM-Girliga.
Seda küll jah.Keilyke kirjutasCOLONCM-Girl mind ikka oled näind.![]()
List täienes tänu kokkutulekul käimisel ikka kõvasti. YAY!
Spoiler :
Viimati muutis 2, CM-Girl, muudetud 15 korda kokku.
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Endiselt kronoloogiline ja nüüdsest sisaldab ka ircu-rahvast.
Spoiler :
Spoiler :
- hint
- Audrey
- CM-Girl
- marfu
- Kermit
- margot
Jejejjeee, kokkutulekulisa.
Forza, Dream, lostinthemist, Level, Ralf, Px, Cochrane, Garli, Soprano, hint, Jaz, ultiasi, Zinera, 0ll, eerik, evatsikk, bpuhnja, Ilsev, ZeMonsta, Defexer, tuusla, Rassu, Kickflick, + Iceman, Audrey, CM-Girl, Kermit, margot, Kaido, Jolt, adi, Liveforthis ja Spellbound
irculastest Pagan, Furs, Golem, Entsu, sviik, Unistaja, liints, Hendrik, marfu, irma, Muahhaha ja Wolle.
Forza, Dream, lostinthemist, Level, Ralf, Px, Cochrane, Garli, Soprano, hint, Jaz, ultiasi, Zinera, 0ll, eerik, evatsikk, bpuhnja, Ilsev, ZeMonsta, Defexer, tuusla, Rassu, Kickflick, + Iceman, Audrey, CM-Girl, Kermit, margot, Kaido, Jolt, adi, Liveforthis ja Spellbound
irculastest Pagan, Furs, Golem, Entsu, sviik, Unistaja, liints, Hendrik, marfu, irma, Muahhaha ja Wolle.
Viimati muutis 1, Kadii, muudetud 22 korda kokku.
Pingutasin ka viimaks mälu ja panin nimekirja kokku, võimaluste piires kronoloogiliselt.
Viimase üritusega lisandusid:
Audrey
hint
Rassu
Iceman
adi
ZeMonsta
CM-Girl
0ll
Kadii
margot
Kermit
marfu
Spoiler :
Audrey
hint
Rassu
Iceman
adi
ZeMonsta
CM-Girl
0ll
Kadii
margot
Kermit
marfu
Viimati muutis 1, Jolt, muudetud 22 korda kokku.
Jolt, su nimekirja kohaselt oleme me kohtunud. Millal see juhtus? Mul null mälu.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Kui viimase aja kokkusaamised inimestega on jah olnud koos mingi reaalse suhtlusega, siis see sinu trehvamine on rohkem teoreetilist "jah, ma nägin teda kaugelt ja võin kinnitada, et tegu on inimesega" laadis asjaga. Mingist sama teema ammuses postituses väitsin ka, et nägin sind ühel Hiiumaal toimunud Fantast Festil kaameraga ringi käimas.ruut kirjutasCOLONJolt, su nimekirja kohaselt oleme me kohtunud. Millal see juhtus? Mul null mälu.
Kuigi ma olen mõned inimesed ka puhtalt sisetunde järgi ära tundnud, siis sellele järeldusele, et sina oled ruut - ruut oled sina jõudsin vist ikkagi tagantjärgi, Sherlocki kombel kaudseid tõendeid ritta seades.
Kui sa ütled, et sellist asja pole olnud, tunnistan enda järeldusvõime pigem võrdväärseks dr Watsoniga ja eemaldan valeinfo.
https://www.youtube.com/watch?v=2g5Hz17C4isJolt kirjutasCOLONHiiumaal toimunud Fantast Festil kaameraga ringi käimas.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Äkki see oli Roald Johannson?ruut kirjutasCOLONhttps://www.youtube.com/watch?v=2g5Hz17C4isJolt kirjutasCOLONHiiumaal toimunud Fantast Festil kaameraga ringi käimas.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Jolt kirjutasCOLONKui sa ütled, et sellist asja pole olnud, tunnistan enda järeldusvõime pigem võrdväärseks dr Watsoniga ja eemaldan valeinfo.
Spoiler :
Viimati muutis 1, Forzelius, muudetud 25 korda kokku.