Söök
ModeraatorCOLON Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Re: Söök
.
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Udoni nuudlisupp juurviljade ja lihafileega. Eranditult kõige vürtsikam supp, mis ma seni söönud olen.
Spoiler :
Forza kirjutasCOLONAnna retseptiCM-Girl kirjutasCOLONHäid pühi!
Esimest korda tegin. Tulid päris hästi välja.Spoiler :
Really? Anyway..pühad küll läbi aga teha võib ikka.
http://www.kuidas.ee/442/kuidas-sibulak ... ne-varvida Mässisin veel ka riide sisse.
Mul on ka sama arusaam, siiski päris mitmetes peredes värvitakse mune reedeti, põhjus on teadmata.Rassu kirjutasCOLONMune värvitakse traditsiooni järgi pühapäeval ikkagi.CM-Girl kirjutasCOLONAnyway..pühad küll läbi aga teha võib ikka.![]()
Ei pea kohe silmi pööritama. Igaüks teeb nii nagu teeb. Me pole juba aastaid mune värvinud. Sai nüüd proovitud üle pika aja midagi uut minu jaoks. Ja miks mitte Suurel Reedel värvida + ka pühapäeval. See, et peab ainult pühapäeval värvima pole mingi reegel.Zinera kirjutasCOLONMul on ka sama arusaam, siiski päris mitmetes peredes värvitakse mune reedeti, põhjus on teadmata.Rassu kirjutasCOLONMune värvitakse traditsiooni järgi pühapäeval ikkagi.CM-Girl kirjutasCOLONAnyway..pühad küll läbi aga teha võib ikka.![]()
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Hot-dogi laadne asjandus ohtra sibula ja friikartulitega, guest starring jahe kaste.
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora