Irw...Robert kirjutasCOLONMul on maal 2 väikest peenart maasikaid, mis selleks aastaks kõdunesid ära.
Kellele meeldivad maasikad?
ModeraatorCOLON Meeskond
Meil ka siin linna lähedal mingi maasikate kasvatamine käib. Käid ja nopid, vanamutid ainult kraaksuvad aga need ei tee mitte midagi. Hea kui kätte saavad üldse...Sir_PuRuStAjA kirjutasCOLONMul onu omab maasikakasvandust, tervelt 1ha on maasikate all
Söö palju tahad
Keegi trumpab üle? :p
There was a HOLE here. It's gone now.
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
Rohkem võib alati...Priit kirjutasCOLONHäh, 6 maasika asemel võtaksin kuus kilo.LadyBug kirjutasCOLONKunagi lugesin kusagilt et kuus maasikat päevas annab päeva jaoks vajaliku c-vitamini koguse![]()
Niiet sööge terviseks
6 maasikat on lihtsalt vajalik kogus...
aga sa sööd siis topelet energiliseks ennast
mõistagi ei tasu kõigega üle ka pingutada.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
näed nii ütles LynyrdSkynyrd.
Nii ütlesin minaLynyrdSkynyrd kirjutasCOLONNii võibki iga päev või iga minut uue postituse teha a la...
Nüpüd panin jälle paar tükki põske
2 min hiljem
Jehhuuu jälle sõin paar tükki, vanaema käis just poes
ja nii ütlesid sina.LadyBug kirjutasCOLONMina pole tähele et keegi veel nii on teinud..
aga minu postitused pole kordunud... kõik on erinevad...ja niipalju kui ma tähele panin pole teiste omad ka kordunud.Priit kirjutasCOLONVaata oma eelmist postitust.
Viimati muutis 1, LadyBug, muudetud 30 korda kokku.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Issand jumal, mida sa ajad, ma tõin näite, kuidas selle teema kohta spämmida saaks...LadyBug kirjutasCOLONnäed nii ütles LynyrdSkynyrd.
LynyrdSkynyrd kirjutasCOLONNii võibki iga päev või iga minut uue postituse teha a la...
Nüpüd panin jälle paar tükki põske
2 min hiljem
Jehhuuu jälle sõin paar tükki, vanaema käis just poes
ja nii ütlesid sina.aga minu postitused pole kordunud... kõik on erinevad...ja niipalju kui ma tähele panin pole teiste omad ka kordunud.Priit kirjutasCOLONVaata oma eelmist postitust.