Kollide ülikool
Monsters University (2013)
Mike Wazowski ja James P. "Sulley" Sullivan on lustakast animaloost "Kollide Kompanii" tuntud lahutamatute sõprade tandem ja tundub olevat täiesti uskumatu, et mitte alati ei ole Mike ja Sulley olnud parimad sõbrad.
Kaugel sellest. Kui need kaks muhedat tegelast alustasid aastaid tagasi õpinguid prestiižikas Hirmuülikoolis, ei sallinud nad teineteist silmaotsaski. "Kollide ülikool" toobki meieni selle, kuidas Mike ja Sulley ületasid nende vahel valitsevad erimeelsused ning said parimateks sõpradeks.
www.forumcinemas.ee
Loe täielikku tutvustust siit
Kollide ülikool
Moderator: Meeskond
Re: Kollide ülikool
"Kollide kompanii" on üks mu lemmikuid Pixari multikaid, mida sai väiksena ikka korduvalt vaadatud. Kuigi see otseselt mingit lisandust ei vajanud, siis kõigist võimalikest variantidest oli prequeli tegemine ilmselt parim. Nii sai näiteks väga edukalt tagasi tuua minu esimese osa lemmiktegelase Randalli.
Ja "Kollide ülikool" sai hakkama absoluutselt kõigega, mida ma temalt ootasin ja enamgi veel. Mitte küll nii hästi kui "Toy Story 3", aga siiski täitsa korralikult. Kartsin, et ei suudeta midagi uut pakkuda, kuid tegelikult mingit esimese osa kordamist ei olnud ja töötas väga hästi eraldiseisva filmina. Ühel korral naersin ka päris kõvasti, aga muie oli näol vist terve filmi vältel.
Mõned viited "Kompaniile" olid väga hästi sisse paigutatud.
8/10
Ja "Kollide ülikool" sai hakkama absoluutselt kõigega, mida ma temalt ootasin ja enamgi veel. Mitte küll nii hästi kui "Toy Story 3", aga siiski täitsa korralikult. Kartsin, et ei suudeta midagi uut pakkuda, kuid tegelikult mingit esimese osa kordamist ei olnud ja töötas väga hästi eraldiseisva filmina. Ühel korral naersin ka päris kõvasti, aga muie oli näol vist terve filmi vältel.
8/10
7/10
Piisavalt hea jätk (algus) esimesele filmile, mis oli suhteliselt sisukas ning humoorikas, samuti oli sisse toodud palju erinevaid tegelasi "Monsters,Inc.-ist".
Piisavalt hea jätk (algus) esimesele filmile, mis oli suhteliselt sisukas ning humoorikas, samuti oli sisse toodud palju erinevaid tegelasi "Monsters,Inc.-ist".
Rassu wrote: Mõned viited "Kompaniile" olid väga hästi sisse paigutatud.
Spoiler :
Pixari täheaeg paistab läbi saanud olevat - ei ole enam uudseid ega huvitavaid ideid, ei ole maailma rabavat animatsiooni. On ainult järjed või muude filmide uusversioonid.
Kokkuvõtlikult: vaadatav, mitte ühegi kandi pealt originaalile ligi ei saanud ning oleks võinud vabalt olemata olla. 5,5/10.
Kokkuvõtlikult: vaadatav, mitte ühegi kandi pealt originaalile ligi ei saanud ning oleks võinud vabalt olemata olla. 5,5/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Kompanii film sai ära nähtud ammu-ammu, siiski oli piisavalt meeles, et viidetest aru saada. Isegi kui kõike ei suutnud ära tabada, oli äratundmisrõõm suur. Lõpp(lahendus, -sõnum?) polnud päris see, mida ootasin; küll aga oli pikalt ette näha võistluse kulg ja selle võitja. Erineva välimusega kolle oli päris palju, tähelepanu detailidele ja usutava ülikooli õhkkonna tekitamine väärib kiitust. Muideks, hea töö FV bänneri ja M-logoga. 
Ühe korra täitsa kõlbas vaadata. Samas kui kunagi seda telekast näitab, võib seda uuesti vaadata. Siiski pigem suurema heameelega vaataks esimest osa. 6/10
- Ralf
- love <3
8/10
Minu jaoks vist parim Pixari üllitis since "Toy Story 3". Südamlik, hoogne ja naljakas nagu üks korralik arvutianimatsioon olema peakski. Vaatasin pärast üle ka "Monsters, Inc." ja meenus, miks mulle see eriti korda ei lähe: Boo rikub selle mu jaoks väga ära. "University" oli vähemalt täiesti kollidest.
http://rlfstr.blogspot.com/2013/10/monsters-university-2013.html
http://rlfstr.blogspot.com/2013/10/monsters-university-2013.html
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Üsna tavaline filmike, aga toimib ja ei taha ka väga midagi ette heita. Midagi erilist ei ole, aga Pixarile omast siirust, ägedat huumorit ja kaunist lugu leiab siit nii, et müriseb. Meeldis ka lõpumoraal. Aga päeva lõpus ei paista see Pixari üllitis mitte millegagi silma. Brave`iga oli sama lugu, aga sealne pixarlikkus mõjus ägedamalt tänu huvitavame ajale ja kohale. MU oli juba tuttav + ülikooli kujutamine ei erinenud väga igast teisest high school ja college komöödiast.
3/5
Spoiler :
3/5