Mida sooviksite filmiveebil näha?
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?
SuperB.eerik kirjutasCOLONSiis kasuta CTRL nuppu.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Iga filmi lehel võiks olla nupuke, mis suunab andmete muutmise lehele... meeskonnaliikmetele siis.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Posteri all on ju link "muuda filmi"?Ralf kirjutasCOLONIga filmi lehel võiks olla nupuke, mis suunab andmete muutmise lehele... meeskonnaliikmetele siis.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Mul mitte... vandenõu!
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
See ainult adminnidel. Mul ka pole, harjunud juba otsima neid esitähe järgi.Soprano kirjutasCOLONPosteri all on ju link "muuda filmi"?
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Ma olen ka praegu juba ära harjunud, ctrl+f-iga ei võta eriti palju aega. Also, näitlejate ja lavastajate juures, kellel veel tutvustust ei ole (nt http://www.filmiveeb.ee/naitlejad/574/Martin-Lawrence/), võiks olla mingisugune "lisa kirjeldus" vms nupp, mis suunaks vastavalt näitleja või lavastaja lisamise juurde ning täidaks nime lahtri ära. Võib-olla tavakasutajad lisaksid rohkem nii.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Ma olen endiselt seda meelt, et näitlejate kirjeldus võiks piirduda 1-2 lause ja pildiga, niikuinii vist keegi neid biograafiaid ei uuenda, kui mõni näitleja sureb või veel ühe Oscari saab... lühem tutvustus suurendaks ka lisamiseindu.
URL on muidu selline:uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONSee ainult adminnidel ju. Mul ka pole, harjunud juba otsima neid esitähe järgi.Soprano kirjutasCOLONPosteri all on ju link "muuda filmi"?
http://www.filmiveeb.ee/?leht=area51&al ... da&id=5129
Lõpus tuleb filmi ID ära vahetada.
Ma sooviks, et iga filmi pealkirjas oleks ka originaaltiitel, kui foorumisse sissekanne tekib. Või vähemalt saaks tiitli peale kursori asetada ja tuleks nö "eelvaade" postitusest ette, kuigi ma ei tea, kas see hetkese foorumitarkvaraga võimalik on.
Lihtsalt ma ei jaksa kõiki teemasid lugeda ja ma mitte ei pane eestikeelset ja inglisekeelset filmitiitlit peas kokku, kui ma Filmide või seriaalide alafoorumit sirvin.
Lihtsalt ma ei jaksa kõiki teemasid lugeda ja ma mitte ei pane eestikeelset ja inglisekeelset filmitiitlit peas kokku, kui ma Filmide või seriaalide alafoorumit sirvin.
There was a HOLE here. It's gone now.
Tele- ja filmiarutelu kõlavad nii perversselt.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Rasmus
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 5071
- LiitunudCOLON 08. Märts 2012, 15:26
- AsukohtCOLON Hawkins
- CONTACTCOLON
Näitlejad ja lavastajad võiksid andmebaasis koos olla, mõned tarantinod on tegelenud mõlemaga ja neid topelt nii näitlejate kui lavastajate alla lisada ei ole vist väga mõttekas.
Ma ei tea, kas seda tehniliselt mõisltikult lahendada saab, pean uurima. Seniks aga on täiesti ok selline variant, kus lisad ta kategooria alla, kus ta enim tuntud on ja kirjeldusse märgid, et lisaks lavastajatööle on ka näitlejana kaasa teinud..Rassu kirjutasCOLONNäitlejad ja lavastajad võiksid andmebaasis koos olla, mõned tarantinod on tegelenud mõlemaga ja neid topelt nii näitlejate kui lavastajate alla lisada ei ole vist väga mõttekas.
muutsin nüüd "filmijutud" ja "telejutud". On nii parem?Level kirjutasCOLONTele- ja filmiarutelu kõlavad nii perversselt.
Enne kõlas perversselt, nüüd kõlab liiga kommionulikult.