30. Wolle
31. tuusla
32. lostinthemist
33. Defexer
34. Rassu
(irc inc.)
ModeraatorCOLON Meeskond

TÄPSELT 4 aastat hiljem ja siiamaani null.CM-Girl kirjutasCOLONÜmmargune null (hetkel) .
Juhuuu..Türi.DarkSky kirjutasCOLONMuidugi päris välistada ei saa et olen mõnda foorumlast teineteise teadmata põgusalt (või vähem põgusalt) ka silmast silma näinud (pesitsen Kesk-Eestis Türil ja Türi lähedal Laupal).
Mis siis Türiga seoses on et kohe juubeldama pani?CM-Girl kirjutasCOLONTÄPSELT 4 aastat hiljem ja siiamaani null.CM-Girl kirjutasCOLONÜmmargune null (hetkel) .![]()
Juhuuu..Türi.DarkSky kirjutasCOLONMuidugi päris välistada ei saa et olen mõnda foorumlast teineteise teadmata põgusalt (või vähem põgusalt) ka silmast silma näinud (pesitsen Kesk-Eestis Türil ja Türi lähedal Laupal).![]()
Kunagi sai iga koolivaheaeg seal veedetud, vanaema juures.DarkSky kirjutasCOLONMis siis Türiga seoses on et kohe juubeldama pani?CM-Girl kirjutasCOLONTÄPSELT 4 aastat hiljem ja siiamaani null.CM-Girl kirjutasCOLONÜmmargune null (hetkel) .![]()
Juhuuu..Türi.DarkSky kirjutasCOLONMuidugi päris välistada ei saa et olen mõnda foorumlast teineteise teadmata põgusalt (või vähem põgusalt) ka silmast silma näinud (pesitsen Kesk-Eestis Türil ja Türi lähedal Laupal).![]()
Türi nii väike koht, et võib juhtuda, et satume poes samasse järjekorda.DarkSky kirjutasCOLONNo siis sinust võikski saada esimene FV kasutaja keda reaalselt näinud ja sinu jaoks mina kui Türile peaksid uuesti sattuma
Võimalik.CM-Girl kirjutasCOLONTüri nii väike koht, et võib juhtuda, et satume poes samasse järjekorda.DarkSky kirjutasCOLONNo siis sinust võikski saada esimene FV kasutaja keda reaalselt näinud ja sinu jaoks mina kui Türile peaksid uuesti sattuma