Õudne film 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Tervest "Scary Movie" senisest seeriast on teine film jäänud õigustatult kõige rohkem tagaplaanile ning seda on ka kõige rohkem taga kiusatud, millest ma igati aru saan. Esimese osa mõnusam paroodia ja toredam üldidee on kadunud, tegelased on napakamaks muutunud, Curry nõustumine taolises teoses osalema on imestusväärne, lõpp on nõme, eriefektid (ilmselt taotluslikult) nõmedad ning paar väga naljakat kohta (stseen mänguklouniga) või Wayansid asja suurt ei päästa.

2,5/10
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Üldiselt minu jaoks see film oma naljadega ajahambale vastu ei pea. Esimesed korrad millalgi vaadatud sai, siis tundus, et ok. Aga eilsel vaatamisel lõpuni vastu ei pidanud. Algne Exorcisti paroodia on alati vastik tundunud, pole kunagi sedasorti naljade pooldaja olnud.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

kindlalt jääb esimesele osale alla , kuid siiski mõni naljakas koht oli . :)
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Minu jaoks parim nendest osadest. Ainus mida võiks mitu korda vaadata,Keenen Ivory Wayans hakkab mulle aina rohkem meeldima. :P
Selle filmi juures üks positiivsemaid on Tim Curry.
Selle filmi juures vast kõige vastikum koht oli see kui preester oli WC'S.Omg.Parimaks stseeniks oli Hugo vaim ja Alex.
Hip-hop christmasi albumi ostaks küll. :D

10/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Õudne film 2

Post by Rasmus »

Mäletasin seda veidi halvemana, tegelikult ei jää eriti esimesele osale alla. Curryst oli veidi kahju, kohutavalt alahinnatud näitleja ning sellisesse filmi eriti ei sobi. Naljad olid küll kohati veel labasemad kui eelmises filmis, aga seda ka mitte just häirivalt, nii et naerda sain päris palju.

Tõstan siis hinnet ühe võrra ja panen praegu 7/10.
Post Reply