Sündimata kurjus
Moderator: Meeskond
Sündimata kurjus
Sündimata kurjus
The Unborn
Vahetevahel on surnu hing kurjusest sedavõrd läbi imbunud, et seda ei lasta taevasse. See on määratud igaveseks ekslema tühermaale elavate ja surnute maailma vahel, otsides meeleheitlikult uut keha, mis endale allutada. Aegajalt see ka õnnestub...
Casey Bell (Odette Yustman) vihkas alati oma ema, et see ta lapsena maha jättis. Rida seletamatuid sündmusi paneb ta aga ema käitumist isegi mõistma. Kurnatud jubedatest luupainajatest, mis külastavad teda igal öösel, ning piinatud viirastusest, kes teda päevasel ajal hetkeksi maha ei jäta, pöördub Casey viimases hädas rabi Sendaki (Gary Oldman) poole. See mees võib olla ainus, kelle abiga saaks sulgeda nähtamatu läbipääsu, mille teises otsas ootab oma võimalust piiritu kurjus...
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
The Unborn
Vahetevahel on surnu hing kurjusest sedavõrd läbi imbunud, et seda ei lasta taevasse. See on määratud igaveseks ekslema tühermaale elavate ja surnute maailma vahel, otsides meeleheitlikult uut keha, mis endale allutada. Aegajalt see ka õnnestub...
Casey Bell (Odette Yustman) vihkas alati oma ema, et see ta lapsena maha jättis. Rida seletamatuid sündmusi paneb ta aga ema käitumist isegi mõistma. Kurnatud jubedatest luupainajatest, mis külastavad teda igal öösel, ning piinatud viirastusest, kes teda päevasel ajal hetkeksi maha ei jäta, pöördub Casey viimases hädas rabi Sendaki (Gary Oldman) poole. See mees võib olla ainus, kelle abiga saaks sulgeda nähtamatu läbipääsu, mille teises otsas ootab oma võimalust piiritu kurjus...
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
- Spellbound
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Sündimata kurjus
Mina siiski vaatasin kuna lugu tundus huvitav ja mängis Gary Oldman, aga pean teie arvamusega nõustuma suhteliselt mõtetu film oli. Lugesin enne filmi vaatamist foorumist arvustus, kõik oli negatiivne, aga ma olin selles suhtes skeptiline, sest mulle tavaliselt meeldivad need filmid, mida kõige rohkem kirutakse (nt. mulle meeldib välismaa muusikast kõige rohkem Eurovisiooni laulud, aga enamike jaoks on see mõtetu (lemmik eurovisiooni laul on 2007.aasta Islandi eurovisiooni laul Valentine Lost - Eirikur Haukson, aga see laul ei saanud finaaligi)), aga selle filmi suhtes nõustus siin kirjutatuga.
Minu jaoks oli natuke imelik, kuidas peategelase isa rääkis nagu muuseas oma tütre kaksikvennast. Häiris see ka, et peategelase isa näitas nii vähe.
Hindeks annan 3/10.
Minu jaoks oli natuke imelik, kuidas peategelase isa rääkis nagu muuseas oma tütre kaksikvennast. Häiris see ka, et peategelase isa näitas nii vähe.
Hindeks annan 3/10.
Nii halvad hinded? Umbes kaheksa korraga, mil ma seda filmi näinud olen, ei ole kadunud selle õudus. Väga creepy film, ehmatab päris korralikult. Stoori on ka hea, mulle väga meeldib. Lõpuni olen tegelikult vaid kaks-kolm korda näinud, sest tavaliselt on film liiga hilja olnud, et üksinda vaadata
Hindeks vähemalt kaheksa kümnest.
Hindeks vähemalt kaheksa kümnest.
Ma ei oleks küll enam nii positiivne kui üleval pool kommenteerinud kolm aastat noorem Rassu, aga otseselt halb film see siiski ei ole. Kuigi ei paista välja, et sama mees on ka Nolani "Batmani" triloogia kirjutanud, pole teiste 2009. aasta õudukatega võrreldes "The Unbornil" midagi väga viga. Esimesed 30 minutid on ikka legitiimselt hirmsad ja suutsid mind ka praegu tõhusalt hüpatada. Selle aja jooksul tehakse ära ka traditsiooniline peeglistseen, mis on "The Unbornis" ikka sadistlikult õudne. Pärast seda läheb kõik muidugi allamäge, kuid lugu on ikkagi võrdlemisi huvitav ja piisavalt hirmus, et tähelepanu hoida. Lõplik exorcism on tõepoolest kohutav ja sellele ei ole mul mingit õigustust. Mõtlesin vaatamise ajal päris pikalt, kas peaosas on Megan Fox või mõni tema teisik...
6/10
6/10