Filmisoovitused
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Filmisoovitused
Margin Call on üks viimastest headest filmidest, mis sai vaadatud. Teema siis ühest investeerimispangast 24h jooksul majanduskriisi alguspäevadel. Ei ole keeruline, aga mõtlema pani küll... 9/10, kuna täitsa minu maitse.
Online majandustarkvara SimplBooks
Vastav teema selleks http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopi ... 2&p=145763ReneM kirjutasCOLONMargin Call on üks viimastest headest filmidest, mis sai vaadatud. Teema siis ühest investeerimispangast 24h jooksul majanduskriisi alguspäevadel. Ei ole keeruline, aga mõtlema pani küll... 9/10, kuna täitsa minu maitse.
Vabandust, ei pannud tähele, et siin teemas on tele ja dvd filmid. Olen edaspidi tähelepanelikumSoprano kirjutasCOLONVastav teema selleks http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopi ... 2&p=145763ReneM kirjutasCOLONMargin Call on üks viimastest headest filmidest, mis sai vaadatud. Teema siis ühest investeerimispangast 24h jooksul majanduskriisi alguspäevadel. Ei ole keeruline, aga mõtlema pani küll... 9/10, kuna täitsa minu maitse.
Parandan siis oma vea ning soovitan homme õhtul vaadata Eesti filmi "Pangarööv" 25.03, pühapäeval, kell 21:10 Kanal2-st. Käis küll.
Online majandustarkvara SimplBooks
Slumdog Millionaire @ TV3 pühapäev 21:30
Sisututvustus on Fv'st võetud^^
Sisututvustus on Fv'st võetud^^
Filme, kus põhiteemaks on treenimine. Eelistatud poksimine, mma, jõusaal või midagi taolist. Selliseid filme on küll vähe kuid näiteks võin tuua Rocky osad, Never back down, Undisputed triloogia, Fighting Tommy Riley. Ise googeldades sattusin igasuguste pallifilmide peale kuid need paraku ei paku pinget.
Esimese hoobiga tuleb Warrior (2011) meelde.
The Fighter (2010)
Also, kui kuskil head motiveerivat kõnet näha tahad, siis The Great Dictator (1940) kindlasti kõrva taha panna.
Also, kui kuskil head motiveerivat kõnet näha tahad, siis The Great Dictator (1940) kindlasti kõrva taha panna.

Need mõlemad samuti nähtud v.a Forza 1940a film, mille ma lükkasin watchlisti ja nvl uurin rohkem sellekohta.
Samas ei pea just tüüpiline sisu olema, kus üks hakkab end tippu treenima vaid võib ka muud teemat sees olla kuid peab mingitmoodi seostuma.
Samas ei pea just tüüpiline sisu olema, kus üks hakkab end tippu treenima vaid võib ka muud teemat sees olla kuid peab mingitmoodi seostuma.
Eesti filmi 100. sünnipäeva puhul on kõigil kohustus täna vaadata ära vähemalt 1 Eesti linateos! ETV näitab muide kell 22:15 "Kevadet". Endal plaanis vaadata oma lemmik Eesti mängufilmi ("Sügisball").
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Ei hakanud seda pisikest kirjakest uurima, aga usun, õigemini see peab olema Sügisball.
Loomulikult!
Aga nüüd kõik Eesti filme vaatama!
Aga nüüd kõik Eesti filme vaatama!
- brixxx
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 927
- LiitunudCOLON 19. Detsember 2011, 12:53
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Mina ei nimetaks kella 01:15 varahommikuks, pigem ööks, mina lähen peaaegu iga päev sellel kella ajal magama või hiljem magama.Peata Ratsanik kirjutasCOLONVarahommikul kell 01.15
Soovitaks vaadata filmi ''Nell'' Liam Neesoniga peaosas.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Ühesõnaga ööd määratleb igaüks selle järgi, millal ta magama läheb?brixxx kirjutasCOLONMina ei nimetaks kella 01:15 varahommikuks, pigem ööks, mina lähen peaaegu iga päev sellel kella ajal magama või hiljem magama.Peata Ratsanik kirjutasCOLONVarahommikul kell 01.15
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora