"Üksinda kodus" on puhas klassika! Seda filmi tõenäoliselt 10 korra ringis nähtud. Ära ei tüdine, missiis et ammugi pole enam jõmpsikas. Jõmpsikaeas oli see üks lemmikfilme. Praeguses eas vaadates on aga nostalgial suur jõud. "Üksinda kodus" kuulub lihtsalt jõulude juurde. 9/10
See võib olla täiesti ülivägivaldne ajuvaba panniga pähe huumor, mida ei tohiks väikestele lastele näidatagi, aga see (seeria) on lihtsalt "klassika", millega paljud meist on üles kasvanud. Võib-olla ma olen ainuke, aga 10 aastat tagasi oli neid filme ikka väga põnev vaadata.
Eelmise aasta jõulude ajal ostsin lõpuks ''Home Alone'' ja ''Home Alone 2'' DVD kuna minu arust on need ühed kõige paremad jõulufilmid ja ka kogupere filmid, kuigi endale meeldib rohkem ''Home Alone 2''.
Kui vaadata noort Kevin McCallister, siis ta oli oma eale ikka väga hakkaja ja julge.
''Home Alone 3'' oli enam vähem, aga ''Home Alone 4'' oli täiesti mõttetu ja ebaloogiline (samad tegelased, kui ''Home Alone'' ja ''Home Alone 2'', aga tegelaskujud on pigem nooremaks läinud kui ''Home Alone 2'').
Lihtsalt minujaoks on esimene osa juba legendaarne film, mida ma väiksena ikka koguaeg vaatasin ja kui seda nüüd uuesti vaadata tulevad täpselt need vanad ajad ette, kuidas küll sai vana katkist kassetti vaadatud mis vahele jooksis või miski muu. Minujaoks nendest osadest ainuke mis kõlbab vaadata. Teist osa olen ühekorra näinud, kolmandat samuti ühekorra ning edasi pole vaadanudki ega ei paku huvi ka.
Väiksena hindasin seda, kui hästi Kevin oma lõksud seadnud oli ja kui valusalt värvipotid kurikaelte päid tabasid. Nüüd on minu jaoks kõige olulisem see, et labidaga vanahärra Marley oma pojaga ära lepiks. See film lõppeb minu jaoks igal aastal samamoodi.