Paar pisisuli varastasid Antwerpenist hiigelsuure teemanti, mida saab ainult Londonis edasi müüa. Samal ajal toimub seal illegaalne poksimatš, milles on ühele poksijale käsk antud varakult kaotada, et kihlvedudega raha teenida. Kaks tegevusliini, mis esialgu kuidagi ei näi kokku sobivat, põimuvad peagi põnevaks segaduseks.
Väga korralik film. Eriti hea mulje jättis Brad Pitti kehastatud mustlane, sest see rääkis pulli häälega seda mustlase keelt ning poksis ka risti vastupidi kui pidanuks.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Väga hea ja mõnus komöödia. Näitlejad olid väga head:Mainiks ära Brad Pitti,kes kehastas oma mustlast väga hästi,Alan Fordi,kes mängis seda maffiabossi ja Vinnie Jonesi. See piuksuv koer oli ka lahe 9/10
Peab t6dema, et see film kuulub nyydsest minu k6ige lemmikumate hulka. T2pselt minu maitsele tehtud m6nusa musta huumoriga ning kohati karmimate v6tete kasutusele v6tmistega film. Ei hakkagi siinkohal vaeva n2gema kindlate isiksuste v2lja toomisega vaeva n2gema, kuna k6ik n2itlejad m2ngisid oma osa v2ga h2sti. Lausa t6eline nauding oli seda filmi vaadata. Nii Lock, Stock kui ka Snatch on Guy Ritchie poolt t2ielikud korda minekud(Revolvrit pole veel n2inud). Igatahes 9/10!
"Snatch" meenutab tegelikult sama lavastaja paar aastat varem tehtud filmi "Lock, Stock and Two Smoking Barrels". Neil kahel filmil on päris palju ühiseid jooni. Mulle isiklikult meeldib just Vinnie Jones'i tegelaskuju, kuid Bittile samuti kiidusõnad.
eiihh väga hea huumoriga ja kihvtilt tehtud film.. ja ei saa minagi mainimata jätta,et Brad Pitt oli selles filmis mustlase rollis küll nagu rusikas silmaauku, nii hea aktsent, miimika ja kõik muu
Haigelt hea briti komöödia või ma ei teagi mille alla seda liigitada. Bitt ja Vinnie jätsid tõesti hea mulje ning mängisid väga hästi oma osa välja. Kindlalt soovitan kõigil vaadata kes pole varem näinud. 9/10
Üks minu kõigi aegade top 10-s olevatest filmidest. Lihtsalt geniaalne briti huumor, segatuna röövimiste planeerimiste põnevusega. Kindlalt parim Guy Ritchi film.