Kariibi mere piraadid: Musta pärli needus
Moderator: Meeskond
Jiiihaaaaa
TV3 näitab seda millalgi. Ma nägin reklaami, aga ei pannud päeva tähele(grr)
Okei ma nüüd muudan natuke oma varajasemat postitust...
Päris hea film oli. Ma küll ei saa ikka veel aru miks nii paljudele meeldib Johnny Depp just Jack Sparrow pärast. Ta oli muidugi väga lahe tegelane, aga väga väga väga paljud on Depp'i fännid just selle filmi pärast. Igatahes...ma nüüd ootan suve, et järgmist osa näha.
But why is the rum gone???
TV3 näitab seda millalgi. Ma nägin reklaami, aga ei pannud päeva tähele(grr)
Okei ma nüüd muudan natuke oma varajasemat postitust...
Päris hea film oli. Ma küll ei saa ikka veel aru miks nii paljudele meeldib Johnny Depp just Jack Sparrow pärast. Ta oli muidugi väga lahe tegelane, aga väga väga väga paljud on Depp'i fännid just selle filmi pärast. Igatahes...ma nüüd ootan suve, et järgmist osa näha.
But why is the rum gone???
Last edited by Tyrkiis on 20. April 2006, 16:36, edited 1 time in total.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Ãks parimaid filme,mida ma näinud olen....
täiega hea lihtsalt!...
Johnny Depp oli ikka ülikõva!!...Captain Jack Sparrow..:*
kõige parem näitleja..tal tuli see roll nii hästi välja..ma ei kujutax mitte kedagi teist sellest rollis ette..tal tuli see hüppersupper hästi välja..
härrasmehelik piraat!!!
ja üleüldse lahe film...efektid...kostüümid ja kõik see....lahe lihtsalt...
ootan täeiega teist osa!!
täiega hea lihtsalt!...
Johnny Depp oli ikka ülikõva!!...Captain Jack Sparrow..:*
kõige parem näitleja..tal tuli see roll nii hästi välja..ma ei kujutax mitte kedagi teist sellest rollis ette..tal tuli see hüppersupper hästi välja..
härrasmehelik piraat!!!
ja üleüldse lahe film...efektid...kostüümid ja kõik see....lahe lihtsalt...
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Väga hea film! Enne vaatamist olid mul omad kahtlused, kuigi sellest ainult head räägiti, kuna piraadifilmid mulle üldiselt ei meeldi, aga suurepärane üllatus! Leidus nii nalja, actionit, seiklust kui ka romantikat.
Johnny Depp selles filmis lausa võrratu Jack Sparrow`na. Story oli ka minu arust väga hea. Ei leiagi ühtegi halba sõna!
10/10!
Johnny Depp selles filmis lausa võrratu Jack Sparrow`na. Story oli ka minu arust väga hea. Ei leiagi ühtegi halba sõna!
10/10!
V wrote:arvata on,kui ta ise mõtles välja selle kehastuseLadyBug wrote:..tal tuli see roll nii hästi välja..ma ei kujutax mitte kedagi teist sellest rollis ette..tal tuli see hüppersupper hästi välja..
härrasmehelik piraat!!!
Mix sa arvad et ta ise selle tegelase välja mõtles
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?