2011 Emmy võitjad selgunud
Tänavustel teleauhindade jagamistel korrati eelmist aastat kahes põhikategoorias - draamaseriaali võitis juba neljandat aastat järjest "Mad Men" ja komöödiaseriaali Emmy sai taas "Modern Family". HBO seriaalidest võidutses "Mildred Pierce" kahes näitleja kategoorias ning hittseriaalid "Boardwalk Empire" ja "Game of Thrones" ei jäänud ka päris tühjade kätega. Loe edasi, et näha kõiki võitjaid.
Loe täielikku tutvustust siit
2011 Emmy võitjad selgunud
Moderator: Meeskond
Re: Sarjapläma!
Spoiler :
Täielik lollus. Üle pika aja ka mõned normaalsed kandidaatid, aga võidutseb ikka sama jama. Okei Peter Dinklage midagi saamas on aus, aga supporting? Kas ta mitte peategelane seal sarjas pole ve? Jätab Gogginsi aga JÄLLE ilma. Komöödiadest ja Parks&Rec ei räägigi.
Re: Sarjapläma!

Kyle Chandleri ja Peter Dinklage'i üle on hea meel, aga majoorne osa ülejäänud võitudest = ...
Re: 2011 Emmy võitjad selgunud
Jälgisin facebooks IMDb ja IMDbTV postitusi. Eriti meeldivad olid Dinklage'i, Scorsese, Winsleti ja Melissa McCarthy võidud. "Mildred Pierce" on hea sari aga no "Modern Family" fenomenist ma aru ei saa, 2 osa olen ära vaadanud ja no ei..ei istu. "Downton Abbey" sai päris mitu võitu, tekkis huvi seda sarja vaatama hakata.

Also, Suure paugu poisi tund on tulnud.
Spoiler :
CM-Girl wrote:Aga no "Modern Family" fenomenist ma aru ei saa, 2 osa olen ära vaadanud ja no ei..ei istu.
Olen 2 hooaega ära vaadanud ja ei saa ka Modern Family fenomenist aru. Tegu pole küll halva seriaaliga, aga on palju paremaid, pealegi 2 aastat järjest Emmy ühele (ja mitte NIII heale seebile) anda on ikka väga igav. Umbes sama probleem on mul Mad Meniga.
Ebaoluline ja Emmydega üldse mitte seotud jutt: 4. hooaja esimene pool oli väga hea, aga siis vallandati mu lemmiktegelane (ja Mad Menis võrdub vallandamine enam-vähem normaalse seebi standardide järgi maha tapmisega...) või noh, kas just lemmiktegelane, aga minu arvates oli tal üsna suur roll sellise lõbusama ja muhedama feel'i tekitamisel. Igatahes hooaja teisest poolest ei mäleta ma suurt midagi peale variatsioonide Don Draperi erinevatest tädidest... JA Don Draper on minu jaoks üldse üsna ebasümpaatne tegelane, aga kahjuks ka sarja peategelane, nii et enamus sisuliine on temaga seotud ja need sisuliinid on tema ja tädid, mis kuhugi välja ei vii ja siis ta vahepeal nutab, sest tal on raske minevik....
Üldiselt Mad Men mulle siiski meeldib, aga nagu juba vihjatud, siis 4. järjestikune võit enam meeletut vaimustust ei tekita. Nii et parima draama oleks võinud saada näiteks Game of Thrones. Salamisi hoitsin muidugi FNL'ile pöialt, aga kuna üks põhjustest, miks FNL'i sari minu silmis filmist palju tugevam on, on Kyle Chandler treeneri rollis, siis FNL'i mitte-võitmise kompenseeris vähemalt mitmekordselt Kyle Chandleri väga üllatuslik triumf.
Ja kui juba mitu-aastat-järjest-võitudest juttu sai tehtud, siis Parsoni asemel oleks Emmy tõesti Carellile võinud minna.
Juba kõik ära öeldud. MF on üle keskmiste näitlejatega laisalt kirjutatud pereseep. Aga kõige hullemat hävitustööd tegid hoopis CBSi sarjad - parim näitleja/näitlejanna. Oeh...
Show ise oli väga igav, Emmyde üleandjatele (masina poolt?) koostatud killud olid eriti kohutavad.
Creed ja Jesse andsid õhtu ainsa naeru... Päris mitu ilusat tänukõne. Ja Kaley Cuoco säras lava taga.
Show ise oli väga igav, Emmyde üleandjatele (masina poolt?) koostatud killud olid eriti kohutavad.
Creed ja Jesse andsid õhtu ainsa naeru... Päris mitu ilusat tänukõne. Ja Kaley Cuoco säras lava taga.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...