Uus filmiveeb

Küsimused, soovitused ja üldine jutt FILMIVEEB.EE kohta. NB! Muu jutt siia ei kuulu!

ModeraatorCOLON Meeskond

BUTTON_POST_REPLY
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4386
LiitunudCOLON 27. August 2008, 23:34
CONTACTCOLON

Re: Uus filmiveeb

Postitus Postitas rauls »

Ma ka uue foorumi kujundusega nüüdseks juba täiesti harjunud ja rahul. Küll aga võiks midagi ette võtta filmiveebi avalehel olevate uudiste piltidega, mis on tobedalt moonutatud. Ma küll käin avalehel harva, põhiliselt lähen otse foorumissse, aga need moonutused seal riivavad ju kohe silma!
raiz
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 214
LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 18:32

Postitus Postitas raiz »

Well, ma olen ka nüüdseks selle kujundusega kohanenud. Aga üks asi segab mul see, et kui ma tahan sisse logida, siis tuleb mingi error ette vms, kuigi mul kasutajanimi ja parool õiged. Et mida teha?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 8748
LiitunudCOLON 06. Jaanuar 2007, 05:24
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Soprano »

raiz kirjutasCOLONWell, ma olen ka nüüdseks selle kujundusega kohanenud. Aga üks asi segab mul see, et kui ma tahan sisse logida, siis tuleb mingi error ette vms, kuigi mul kasutajanimi ja parool õiged. Et mida teha?
Logid ülevalt sisse? Proovi foorumi alt.
raiz
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 214
LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 18:32

Postitus Postitas raiz »

Logisin tõesti ülevalt, aga ei teadnud, et foorumi alt saab ka. Igaljuhul aitäh.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 2223
LiitunudCOLON 28. Detsember 2004, 23:57
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Kaido »

mis error ülevalt tuleb? mul küll ei tule
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 795
LiitunudCOLON 07. Detsember 2009, 23:25
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas 0ll »

Üks väike asi jäi silma. Need samad õnnetud filmid-seriaalid lehed. Valides sealt aasta järgi sorteerimise, ei suuda Explorer uut aadressi kokku panna. Võib-olla 9 suudab - pole hetkel vastavat masinat käepärast. Varasemad mitte - ja Explorerite arvestuses on neil endiselt ülekaal. Vormi saatmisel küll võtab hetkel valitud option tagi seest tekstiväärtuse, saatmata vormil (nagu kõnealustel lehtedel) ta seda ei tee. Üks võimalus on kõigile valikutele viisakalt "value" atribuut lisada. Alternatiiv oleks asenda sortTable funktsioonis rida

KoodCOLON Vali kõik

window.location.pathname = page + "/aasta/" + document.sorteering.year.value + "/1/";
reaga

KoodCOLON Vali kõik

window.location.pathname = page + "/aasta/" + document.sorteering.year.options[document.sorteering.year.selectedIndex].text + "/1/";
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1176
LiitunudCOLON 31. Juuli 2008, 21:29

Postitus Postitas Defexer »

Mis toimub? Nimelt teema pealkirjad on teadmata kadunud.

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 8748
CONTACTCOLON

Kiire inspektsioon näitab, et "pealkirjata" teemad on kõik need, mis on kunagi mõnest teisest teemast lahku löödud. Tean, sest olen ise need enamus teinud. Ega vist muud ei jää üle, kui pealkirjad käsitsi tagasi panna.
Apophis jooksutas enne mingit Support Toolkit'i, mis parandas ära vanad Spoiler tag'd, kui ma ei eksi. "Külalise" postituste värki aga mu mõistus ei võta.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
PostitusiCOLON 1740
LiitunudCOLON 22. Aprill 2007, 17:12

Postitus Postitas Pixie »

Märkasin, et on tore võimalus seriaalile/filmile antud hinnangut muuta, kuid kas oleks võimalik oma hinne täiesti eemaldada?
Viimati muutis 1, Pixie, muudetud 14 korda kokku.
Kasutaja avatar
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 154
LiitunudCOLON 10. Juuni 2007, 13:54
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Apophis »

Pixie kirjutasCOLONMärkasin, et on tore võimalus seriaalile/filmile antud hinnangut muuta, kuidas kas oleks võimalik oma hinne täiesti eemaldada?
Nüüd saab eemaldada ka ilmselt, minu hinnatute alt.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Ei tea, kas see on siit juba läbi käinud, aga kas tõesti ei ole muud võimalust, kui, et iga uus refresh toob selle rohelise reklaami vasakul ette. Enne oli imo nii, et ühe korra kinni paned, siis enam ei tule, aga praegu on kohe, nii kui kuskilt alafoorumilt tagasi foorumi pealehele tulen, see jälle tagasi.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
PostitusiCOLON 1740
LiitunudCOLON 22. Aprill 2007, 17:12

Postitus Postitas Pixie »

Apophis kirjutasCOLONNüüd saab eemaldada ka ilmselt, minu hinnatute alt.
Väga hea. (Y)
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1176
LiitunudCOLON 31. Juuli 2008, 21:29

Postitus Postitas Defexer »

Forza kirjutasCOLONEi tea, kas see on siit juba läbi käinud, aga kas tõesti ei ole muud võimalust, kui, et iga uus refresh toob selle rohelise reklaami vasakul ette. Enne oli imo nii, et ühe korra kinni paned, siis enam ei tule, aga praegu on kohe, nii kui kuskilt alafoorumilt tagasi foorumi pealehele tulen, see jälle tagasi.
Chrome + AdBlock ja mitte kuskil ei tule reklaame ega taolist jama.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

defexer kirjutasCOLON
Forza kirjutasCOLONEi tea
Chrome + AdBlock ja mitte kuskil ei tule reklaame ega taolist jama.
Täpselt. ;-)
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 8748
CONTACTCOLON

Pilt

Näiteks selline variant, aga peate siis leppima, et BestFilmi bänner lükkaks kogu kupatust veidi allapoole, mis oleks fine minu raamatus.
BUTTON_POST_REPLY