[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Kaklusklubi - - Filmiveeb.ee foorum
Väga väga hea film. Arvatavasti hetkel mu lemmikfilm (aga "Munich'it" pole ma veel näinud ). Väga head süžeepöörded. Hetkel on sama raamatu lugemine ka pooleli.
Avalikul raamatuettekandel oli üks kuulajatest saanud südameatakki(ju vist süvenes liiga palju raamatusse)
Maailmas on ka päriselt palju fight club'e. Isegi politsei on vahele sekkunud, kuna asi on läinud ikka päris ülekäte.
Super film!
Kõik piirid on ületatud ja tulemuseks on fantastiline film.
Selle filmi sarnast ei leidu...
10/10
Vähem anda on PATT!
Maailma top-is 33ndal kohal.
Suurepärane film! David Fincher suudab ehtsaid teoseid ikka välja võluda! Pitt'i ja Norton'i esitused on ka meeliülendav...ma olen ka seda vist vähemalt 20 korda vaatanud ja ikkagi ei saa sellest üle..."Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives"