Sinna oleks vaja võimalust "Vali pilt arvutist" nagu posterite lisamiselgi.
ModeraatorCOLON Meeskond

anubise nimel ei osanud arvatagi, et Forzaga millegi üle samal meelel saan olla, aga tõesti, uus kujundus pole küll p a h a, kuid siiski küllaltki harjumatu senimaani. kõige kahjum on vist praegugi bänneritest, mis vanasti helesinisesse ja praegu tumehalli kujundusse mingitki vaheldust tõid. praegune conani reklaam on küll liikuv pilt ja selkohal noh, suur edasiareng, aga kui selle saatus on lehe ülalosas n+x kuud püsida nagu vana kujunduse esilehel tavaks oli, siis võib ilmselt talvel ka "selle suve kino peasündmust" oodata.Forza kirjutasCOLONMa ei taha absoluutselt kuidagi uut kujundust alavääristada, aga vähemalt minu puhul on küll nii, et uus kujundus pärsib seda igapäevast foorumikülastust, mis varem oli.
wut, need reklaamid ju vahetuvad alati, kui mingi uus film BestFilm'l välja tuleb. Käige ikka peale foorumi teistel lehtedel ka mõnikord.IlseV kirjutasCOLONpraegune conani reklaam on küll liikuv pilt ja selkohal noh, suur edasiareng, aga kui selle saatus on lehe ülalosas n+x kuud püsida nagu vana kujunduse esilehel tavaks oli, siis võib ilmselt talvel ka "selle suve kino peasündmust" oodata.
Sama siin. Väga rahul olen.Rain kirjutasCOLONAga foorumi kujundusest rääkides, mina harjusin küll sellega isegi väga kiiresti ära ja täitsa meeldib ka see.

Ma korra otsisin seda option't, aga ei jäänud silma. Pole ju rohkem vaja ka tegelt, harjute lihtsalt ümber IMDb teemas. :/uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONFilmiveebi-rahvas on ka suur tsitaadi-rahvas ja seepärast kriibib mu hinge tõik, et enam ei saa üle kahe postituse järjest tsiteerida.

Hea kuulda, ka mina olen ära hajrunudPixie kirjutasCOLONSama siin. Väga rahul olen.Rain kirjutasCOLONAga foorumi kujundusest rääkides, mina harjusin küll sellega isegi väga kiiresti ära ja täitsa meeldib ka see.