Eksperiment

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Eksperiment

Post by Robert »

Eksperiment
Das Experiment

4000 marka kahe nädala eest! Kerge teenistus ja huvitav kogemus pealekauba. Mõelge ise! 20 vabatahtlikku registreerivad end katsejänesteks eksperimendis, mille käigus jagatakse grupp 12 vangiks ja 8 vangivalvuriks, et psühholoogid saaksid uurida katsealuste käitumist. Alguses valitseb väljavalitute seas lõbus ja sundimatu meeleolu,
sest lisaks huvitavale kogemusele annab test võimaluse ka kopsaka taskuraha teenida. Pikemalt mõtlemata paneb end ebatavaliseks eksperimendiks kirja ka taksojuhina töötav endine ajakirjanik Tarek. Prilliraamidesse peidetud salakaameraga varustatud mehele tähendab eksperimendist osavõtmine ja selle hilisem kajastamine mõnes kõmulehes luhtunud ajakirjanikukärjääri taastamist.
Pärast füüsilisi ja vaimseid teste asuvad katsealused oma rollidesse - valvurid vormi ja vangid kongi. Peale seda ei kulu kaua aega, kui eksperiment väljub pöördumatult kontrolli alt ning süütu mäng muutub ootamatult halastamatuks võitluseks elu ja surma peale.

Täielikku tutvustust loe siit.
JigSaw
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by JigSaw »

Väga hea film, mille Hollywood kohe ära situb. Tavaliselt saksa filmid/sarjad ei meeldi(v.a Das Boot), aga see on üllatavalt hea. (Y)
Change one thing, change everything.
(Muudad Ãŧhe asja, muudad kÃĩik)..."The Butterfly Effect"
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mulle ka väga meeldis, kui seda kinos kaks kolma aastat tagasi vaatamas käisin. Koos Das Bootiga teine saksa film mis meeldib. Vist telekas oli ka mingi eelmine aasta...
ImageImageImage
meinteil
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by meinteil »

käisin ka seda kunagi kinos vaatamas. väga ok film on.
ja saksa kino on mulle alati meeldinud.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Täitsa hea ja suhteliselt pingeline thriller. Kuna see põhineb veidi juhtunud sündmustel, siis oli eriti huvitav vaadata.

7/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

VÄGA hea film, kohe kindlasti uusversioonist palju parem ja täiuslikum. Stsenaarium ja näitlemine oli tõsiselt outstanding, film kohe oli nii hea, et mul vahest tekkis selline tunne nagu oleks kõige selle keskel. Ja veel see thriller - (Y)
10/10
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by d4ncestyle »

no parem kui uusversioon muidugi. enne vaadake seda igal juhul. täpselt sama lugu nagu death at funeral'iga. suudetakse ära si??uda. saksa versioon,ehk see on parem (Y)
Andke minna, ma tulen!
Post Reply