Kaldale uhutud
Moderator: Meeskond
Kaldale uhutud
Kaldale uhutud
Cast Away (2000)
Chuck Noland (Tom Hanks) on FedExi spetsialist, kelle erialast ja isiklikku elu valitseb kell. Täna viib töö ta Moskvasse, järgmisel nädalal juba Lõuna-Ameerikasse, kusjuures sageli saavad nii Chuck ise kui tema pruut Kelly sellest teada vaid veidi enne reisi algust. Kuid mehe elu muutub päeva pealt, kui ta elab üle lennuõnnetuse. Katastroofist ainsana eluga pääsenud Chuck satub üksikule troopikasaarele, kus tuleb järgnevad määramatud päevad-kuud-aastad hakkama saada. Lootusi hoiab kõrgel säilinud pilt kallist Kellyst, kuid nende kohtumine ei pruugi enam teoks saada.
Loe täielikku tutvustust siit
Cast Away (2000)
Chuck Noland (Tom Hanks) on FedExi spetsialist, kelle erialast ja isiklikku elu valitseb kell. Täna viib töö ta Moskvasse, järgmisel nädalal juba Lõuna-Ameerikasse, kusjuures sageli saavad nii Chuck ise kui tema pruut Kelly sellest teada vaid veidi enne reisi algust. Kuid mehe elu muutub päeva pealt, kui ta elab üle lennuõnnetuse. Katastroofist ainsana eluga pääsenud Chuck satub üksikule troopikasaarele, kus tuleb järgnevad määramatud päevad-kuud-aastad hakkama saada. Lootusi hoiab kõrgel säilinud pilt kallist Kellyst, kuid nende kohtumine ei pruugi enam teoks saada.
Loe täielikku tutvustust siit
- Ralf
- love <3
Sümpaatne film Zemeckiselt.
Eriti meeldis see Wilson the Volleyball'i idee ja väga toredaks osutus, et peale Hanksi päästmist ei tulnud kohe lõputiitrid, vaid jooksis oma pool tundi edasi ja rääkis, mis edasi sai. Selliselt filmilt ootaks pidevat "seikluslikkust", polnud seda seal tuhkagi ja see sobis ka õnneks. Asjal on igatahes ka korralik point sees.
7/10
Eriti meeldis see Wilson the Volleyball'i idee ja väga toredaks osutus, et peale Hanksi päästmist ei tulnud kohe lõputiitrid, vaid jooksis oma pool tundi edasi ja rääkis, mis edasi sai. Selliselt filmilt ootaks pidevat "seikluslikkust", polnud seda seal tuhkagi ja see sobis ka õnneks. Asjal on igatahes ka korralik point sees.
7/10
Last edited by Ralf on 22. June 2011, 11:58, edited 1 time in total.
-
PisikeK2tuu
- Teadmata kadunud

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Pärast selle avastamist - Wilson the Volleyball ... Himself (uncredited) - tõstan oma kunagise 7/10 hinnangu 7,5/10-le.
Filmi ennast olen näinud lugematu arv kordi.
Kahju on
Filmi ennast olen näinud lugematu arv kordi.
Kahju on
Spoiler :
adi wrote:Mida see FedEx siis täpsemalt ära rikkus?
Filmi lõpu rikkus ära. Mina tõlgendasin otseselt reklaamina: "Vaatamata kõigele jõuab meie saadetis alati kohale" vms.
Mulle ei ole kunagi meeldinud liiga silmapaistvad reklaamid filmides. Ma saan aru, et see on oluline panus filmi eelarvesse aga reklaam ei tohiks liiga domineeriv olla.
Kui näidatakse möödaminnes korraks on ok aga mitmed korrad filimis hakkab häirima.
damon wrote:adi wrote:Mida see FedEx siis täpsemalt ära rikkus?
Filmi lõpu rikkus ära. Mina tõlgendasin otseselt reklaamina: "Vaatamata kõigele jõuab meie saadetis alati kohale" vms.
Mulle ei ole kunagi meeldinud liiga silmapaistvad reklaamid filmides. Ma saan aru, et see on oluline panus filmi eelarvesse aga reklaam ei tohiks liiga domineeriv olla.
Kui näidatakse möödaminnes korraks on ok aga mitmed korrad filimis hakkab häirima.
Imho oli FedEx väga hästi 'castitud'. Mingit fiktiivset firmat küll poleks tahtnud sinna filmi.
Hanks, Wilson ja FedEx. Kolm põhitegelast. :p
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Kaldale uhutud
Mind küll FedEx'i kasutamine ei häirinud; täiesti ükskõik, kas tegemist päriselt olemas oleva või välja mõeldud firmaga. Ainus nitpick oleks, et soovisin rohkem näha Chuck'i kohanemist naasmisega inimeste sekka ja igapäeva mugavustega. Kõik muu meeldis, eriti muusika vähene kasutamine - loksuvad lained ning vaikus jätsid rusuvama mulje. Tom Hanks oli oma rollis suurepärane. Jäin rahule ka sellega, et lõpus kohale toimetatud kasti sisu ei näidatud (kui just intervjuudest vastust ei otsi). 9/10