Bradley Cooper teeb kõrvalepöörde stsenaristikasse
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
"Pohmakas", selle järje ning peatselt esilinastuva põneviku "Kõrvalnähud" staar Bradley Cooper on kinnitatud käsikirjastama adaptatsiooni Dan Simmonsi 1989. ulmeromaanist "Hyperion".
Täielikku uudist loe siit.
"Pohmakas", selle järje ning peatselt esilinastuva põneviku "Kõrvalnähud" staar Bradley Cooper on kinnitatud käsikirjastama adaptatsiooni Dan Simmonsi 1989. ulmeromaanist "Hyperion".
Täielikku uudist loe siit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Ei vii üldse kokku pilti temast kui näitlejast ja stsenaristist.
Võttis ikka väga suure suutäie. Kui romaani austajaid alt veab, siis läheb põrgu lahti
Olen Hyperioni käsile võtmist pidevalt edasi lükanud, kuigi kõik raamatud on riiulis olemas. Eks nüüd on põhjus alustada
Võttis ikka väga suure suutäie. Kui romaani austajaid alt veab, siis läheb põrgu lahti
Olen Hyperioni käsile võtmist pidevalt edasi lükanud, kuigi kõik raamatud on riiulis olemas. Eks nüüd on põhjus alustada
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Spellbound
- Ristiisa

uLtImAtEcRiTiC wrote:Ei vii üldse kokku pilti temast kui näitlejast.
Let me clarify. Hmm...pidasin silmas teda kui näitlejat JA stsenaristi ehk siis samamoodi võiks öelda režissööri ja stsenaristi kohta, aga pean silmas ühte isikut.
Temast kui näitlejast saan aru, aga raske on teda ette kujutada stsenaristina.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Spellbound wrote:Let me clarify. Hmm...pidasin silmas teda kui näitlejat JA stsenaristi ehk siis samamoodi võiks öelda režissööri ja stsenaristi kohta, aga pean silmas ühte isikut.
Temast kui näitlejast saan aru, aga raske on teda ette kujutada stsenaristina.
Sain väga hästi aru, mida Sina sellega mõtlesid. Aga minu isiklik arvamus on see, et Tema ja näitlemine on kaks asja, mis kokku ei käi.
- Ralf
- love <3
uLtImAtEcRiTiC wrote:Aga minu isiklik arvamus on see, et Tema ja näitlemine on kaks asja, mis kokku ei käi.
No sellised väited toovad üsna ruttu kaasa pagendamise foorumist.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Bradley Cooperi olekus on tõesti midagi, mis paljudele inimestele ei meeldi. Keegi filmiaajakirjanik võrdles teda inimese suuruse fallosega. Noo jah.
Kuigi ma saan täiesti hästi aru, et kuidas mõni näitleja lihtsalt ongi ebasümpaatne, siis... kedagi inimese suuruseks m*nniks nimetada või öelda, et ta ei peaks enam iialgi näitlema või pole seda kunagi teinud tundub ülepingutusena.
Bradley Cooperil on vähemalt mitu väga lahedat osatäitmist, mis tõestavad, et ta oskab näidelda küll ja ei üks neist näitab selgelt, et ta ei võta iseennast ülemäära tõsiselt (Wet Hot American Summer, ajee).
Kuigi ta pole tõesti automaatselt kõige sümpaatsem tüüp, siis mulle meeldib, et kuivõrd ambitsioonikaid asju ta ette võtab. Hea meelega näeks, et need saaks ka reaalsuseks.
Kuigi ma saan täiesti hästi aru, et kuidas mõni näitleja lihtsalt ongi ebasümpaatne, siis... kedagi inimese suuruseks m*nniks nimetada või öelda, et ta ei peaks enam iialgi näitlema või pole seda kunagi teinud tundub ülepingutusena.
Bradley Cooperil on vähemalt mitu väga lahedat osatäitmist, mis tõestavad, et ta oskab näidelda küll ja ei üks neist näitab selgelt, et ta ei võta iseennast ülemäära tõsiselt (Wet Hot American Summer, ajee).
Kuigi ta pole tõesti automaatselt kõige sümpaatsem tüüp, siis mulle meeldib, et kuivõrd ambitsioonikaid asju ta ette võtab. Hea meelega näeks, et need saaks ka reaalsuseks.
- Ralf
- love <3
Cooper on muideks ainus inimene, kes alustas Actor's Studio õpilasena ja oli James Liptoni "Inside the Actor's Studio" saates pidevalt publikus, ning pääses hiljem ise pärast kuulsaks saamist lavale Liptoni küsimustele vastama. Minu meelest näitab selline saavutus kõike muud kui ande või oskuse puudumist. Seda üsna emotsionaalset intervjuud saab näha siin. 
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ralf wrote:Cooper on muideks ainus inimene, kes alustas Actor's Studio õpilasena ja oli James Liptoni "Inside the Actor's Studio" saates pidevalt publikus, ning pääses hiljem ise pärast kuulsaks saamist lavale Liptoni küsimustele vastama. Minu meelest näitab selline saavutus kõike muud kui ande või oskuse puudumist. Seda üsna emotsionaalset intervjuud saab näha siin.
Vaatasin ära.
Ei oska kaasa rääkida, pole eriti Cooperi filme ja asju vaadanud. Niipalju kui näinud olen, siis ega nendes filmides väga erilist ruumi talle millegi muu tegemiseks ei jäetud kah. Rollid ei nõudnud enamat kui vaid iseenda mängimist.
LEVEL1 || super_efektiivne ||