Milliseid FV foorumlasi olete te päriselus kohanud?
ModeraatorCOLON Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Soprano, see oli vist pärast Biutifuli seanssi Kosmoses?
No vot, kui oli see õhtu, siis tõesti ei teadnud ega jõudnud paigal püsida, et Ralfi kaaslastega lähemalt tutvuda.
Ausalt öeldes, ega ma ei teagi mismoodi eerik välja näeb. Kohanud oleme vist tõesti, aga see on hägune.
No vot, kui oli see õhtu, siis tõesti ei teadnud ega jõudnud paigal püsida, et Ralfi kaaslastega lähemalt tutvuda.
Ausalt öeldes, ega ma ei teagi mismoodi eerik välja näeb. Kohanud oleme vist tõesti, aga see on hägune.
Viimati muutis 1, LiveForThis, muudetud 17 korda kokku.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Ralf, Forza, Kama, Trash, Dream, LiveForThis, Spellbound.
Viimati muutis 2, lostinthemist, muudetud 11 korda kokku.
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Soprano, Forza (kursavend), eerik, ruut, Ralf - võib olla keegi veel.
Sopranoga oli jah nii, et keegi istus PÖFFil Biutifuli seansi ajal Ralfi kõrval, aga Ralf tutvustas meid alles siis kui pidin jooksma järgmisele seansile. Nii et meie kohtumine oli väga üürike. Nüüd tunneksin ära.
Ralfi tean rohkem kino ja PÖFFi kohtumistest, sama eerikuga. ruut on Mängumaania koostööpartner
Sopranoga oli jah nii, et keegi istus PÖFFil Biutifuli seansi ajal Ralfi kõrval, aga Ralf tutvustas meid alles siis kui pidin jooksma järgmisele seansile. Nii et meie kohtumine oli väga üürike. Nüüd tunneksin ära.
Ralfi tean rohkem kino ja PÖFFi kohtumistest, sama eerikuga. ruut on Mängumaania koostööpartner
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ma olin seal samas. Hiljem nägin teid mitu korda veel Solarises ka...LiveForThis kirjutasCOLONSoprano, see oli vist pärast Biutifuli seanssi Kosmoses?
Solarises Source Code'i vaadates istuside minust paar rida taga pool.KUS? Räägi välja!
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Mind nägid mitu korda. Vend lasi kuskil ringi sel ajal...või ei pööranud lihtsalt tähelepanu.eerik kirjutasCOLONMa olin seal samas. Hiljem nägin teid mitu korda veel Solarises ka...![]()
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Täpselt nagu valge versioon Shrek'ist.LiveForThis kirjutasCOLONAusalt öeldes, ega ma ei teagi mismoodi eerik välja näeb.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora