5. Jaapani animatsiooni filmifestival stardib 15. aprillil
5. Jaapani animatsiooni festival toimub 15. 24. aprillil Tallinnas kinos Artis ja Solaris Kinos ning Tartus kinokeskuses Cinamon ja Athena keskuses. Ekraanile jõuab 24 omanäolist anime-teost, neist enamik on tõlgitud eesti keelde.
Täielikku uudist loe siit.
5. Jaapani animatsiooni filmifestival stardib 15. aprillil
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Kindlasti tasub üle vaadata Satoshi Koni filmid - Paprika, Perfect Blue, Aastatuhande näitlejatar, Mälestused.
Isiklikult soovitaks veel Tüdruk, kes hüppas läbi aja ja Suvesõjad.
Ei oska veel öelda, kas on hea või mitte, aga soovitaks veel vaadata Ogade kuningas.
Minu oodatum on Arrietty. Teised on minu jaoks natuke võõrad, aga need jäid silma.
Isiklikult soovitaks veel Tüdruk, kes hüppas läbi aja ja Suvesõjad.
Ei oska veel öelda, kas on hea või mitte, aga soovitaks veel vaadata Ogade kuningas.
Minu oodatum on Arrietty. Teised on minu jaoks natuke võõrad, aga need jäid silma.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- lostinthemist
- Ristiisa

Kas või täna on näiteks minu silmis üks parimaid Satoshi Koni teoseid "Paprika" kl 19.00 Cinamonis või siis eelmisel aastal animefännide seas väga palju kõmu tekitanud "The Disappearance of Haruhi Suzumiya" kl 19.00 Athenas.
Haruhi Suzumiyat pole ehkki näinud ja see on põhimõtteliselt järg animeseriaalile, mis võib segadust tekitada, kuid Paprikat julgen iga kell soovitada (ja ükskõik mis Satoshi Koni filmi).
Haruhi Suzumiyat pole ehkki näinud ja see on põhimõtteliselt järg animeseriaalile, mis võib segadust tekitada, kuid Paprikat julgen iga kell soovitada (ja ükskõik mis Satoshi Koni filmi).