Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=J6BE1w06BEc Sisaldab spoilerit!Pixie kirjutasCOLONETA: 2.5 algab 7.märtsil. Vähem kui kuu aega veel.
'The End Begins'.
ModeraatorCOLON Meeskond
Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=J6BE1w06BEc Sisaldab spoilerit!Pixie kirjutasCOLONETA: 2.5 algab 7.märtsil. Vähem kui kuu aega veel.

„Tähevärava“ õigusi omav USA telekanal Syfy otsustas eelmise aasta lõpus, et „Stargate: Universe“ tootmine lõpetatakse teise hooajaga vähese publikuhuvi tõttu. Sealjuures vaatas sarja iganädalaselt rohkem kui miljon inimest. Tänavu kevadel peaksid Syfy ekraanile jõudma sarja viimased kümme osa, mis pole siiani eetrisse jõudnud.lostinthemist kirjutasCOLONKas see siis tähendab, et Stargate Universium piirdubki ainult kahe hooajaga?
Esialgu jah. Mina tean nii palju, et -lostinthemist kirjutasCOLONKas see siis tähendab, et Stargate Universium piirdubki ainult kahe hooajaga?
Brad Wright ja MGM on läbirääkimisi pidanud viimased kaks kuud. Samas osad produtsendid liiguvad juba edasi, näitlejatel uued tööotsad. Mind ei häiriks SGU lõppemine, kui see toimuks kolme aasta pärast suure ja võimsa series finale'ga. Okei, kasvõi üks hooaeg veel. Aga sedasi, järsult lõppeb asi ära... Nii ebaaus. Ma ei saa aru, mis on US televaatajatel viga, et kaks miljonit neist ei võiks SGU'd live vaadata.Pixie kirjutasCOLONKui see kedagi lohutab, siis SGU PTB näevad kurja vaeva, et loole saaks mingi lõpp. Nüüdseks on kolmas hooaeg välistatud, näitlejad on maininud filmi. Ise loodan, et kuidagi saaks tehtud miniseries, millega saaks SGU peaaegu sama lõpu, mis neil oli plaanis teha viienda hooaja lõpus.

Ma tahtsin just täpselt seda sama asja küsida. Mulle meeldib SGU, aga mul on tunne, et see sari sündis, kui Stargate'i tegijad vaatasid BSG-d ja ohkasid: "Tahaks ka midagi sama lahedat teha!"Level kirjutasCOLONOled sa lõpuks BSG käsile võtnud, Spellbound? Kõvasti parem kui SGU imho.

Ütlen ausalt, et 1. hooaja muretsesin endale juba ammu, aga esimest osas kaugemale pole jõudnudLevel kirjutasCOLONOled sa lõpuks BSG käsile võtnud, Spellbound? Kõvasti parem kui SGU imho.

Jah tean küll. Vabandan täpsustama jätmise pärast.0ll kirjutasCOLONSa ikka tead, et alustama peab sellest 3-tunnisest piloodist (või kaheosalisest miniseriaalist, kuidas keegi soovib). Igaks juhuks küsin üle
Tegelikult teeks hea meelega ühe BSG rewatchi, vähemalt esimese hooaja. Kogu filmiveeb võiks osa võtta...
Kui see nüüd pidi nali olema, siis oli see halb nali. Tõesti, SGU meenutab vahel ´´Vapraid ja ilusaid´´ aga mida see siis veel BSG kohta ütleb ?0ll kirjutasCOLONMa tahtsin just täpselt seda sama asja küsida. Mulle meeldib SGU, aga mul on tunne, et see sari sündis, kui Stargate'i tegijad vaatasid BSG-d ja ohkasid: "Tahaks ka midagi sama lahedat teha!"Level kirjutasCOLONOled sa lõpuks BSG käsile võtnud, Spellbound? Kõvasti parem kui SGU imho.
Kaameratöö-valgustus, heli-muusika jm lausa karjub "BSG"
Et neid, kes toovad antud teemal vaimuvaeseid ja ebaoriginaalseid võrdlusi, leidub igas maailmajaos? Esimest korda loen eesti keeles postitust, kus SGU'd võrreldakse seebiga... Hmm. Mulle meeldib alati lisada, et tegemist on ikka SG 90210-ga... Ha ha ha.wraith kirjutasCOLONKui see nüüd pidi nali olema, siis oli see halb nali. Tõesti, SGU meenutab vahel ´´Vapraid ja ilusaid´´ aga mida see siis veel BSG kohta ütleb ?