Aronofsky hülgas "Wolverine 2"
Eelmisel aastal ametlikult "X-Meeste algus: Wolverine" reisööriks kinnitatud Darren Aronofsky ("Must luik") andis ametikoha ära, tuues põhjuseks, et film hoiab teda perekonnast liiga kaua eemal.
Täielikku uudist loe siit.
Aronofsky hülgas "Wolverine 2"
Moderator: Meeskond
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Re: Aronofsky hülgas "Wolverine 2"
Ralf wrote:Eelmisel aastal ametlikult "X-Meeste algus: Wolverine" režisööriks kinnitatud Darren Aronofsky
Aranofsky ei olnud ametlikult lavastajaks kinnitatud.
Ja mida see viimane lõik peaks tähendama? On see uudis või Ralfi arvamusnurk?
- Ralf
- love <3
Re: Aronofsky hülgas "Wolverine 2"
eerik wrote:Ja mida see viimane lõik peaks tähendama? On see uudis või Ralfi arvamusnurk?
Now that he's walked away, 20th Century Fox will "regroup and move forward aggressively", which basically means they'll be grabbing the closest director and handing them the keys to Aronofsky's project.
http://www.totalfilm.com/news/darren-ar ... -wolverine
Oled sa kuulnud väljendit "people who live in glass houses shouldn't throw stones"?
Igatahes on mul Aronofsky'st natukene raske aru saada. Batman, Robocop, Wolverine. "Superkangelaste filmid, mida Aronofsky ei lavastanud" nimekiri sai ühe nime võrra rikkamaks. Aronofsky ütles tegelikult juba mitu kuud tagasi, et jutud The Wolverine'i lavastamisest on kõigest "Internet stuff". Paratamatult jääb mulje, et ta lihtsalt lollitab stuudiotega.
- LiveForThis
- Ristiisa

Mina jälle mõtlen rohkem tema lugu Noast ja tema laevast kui Jackmani kivinäoga kaslast.
Mitte, et mul X-Meni tegelaste vastu midagi oleks, aga pärast Black Swani jäin küll mõtlema, et mis on tema järgmine projekt ja niisama tema tuleviku peale mõeldes ei vaevanud oma pead Wolverinega, sest mind huvitab rohkem tema loominguline originaalsus kui väga tuntud tegelaskuju järjekordne adaptsioon, kuigi mõte võimalikust Wolverinest või isegi Robocopist oli väga erutav.
Mitte, et mul X-Meni tegelaste vastu midagi oleks, aga pärast Black Swani jäin küll mõtlema, et mis on tema järgmine projekt ja niisama tema tuleviku peale mõeldes ei vaevanud oma pead Wolverinega, sest mind huvitab rohkem tema loominguline originaalsus kui väga tuntud tegelaskuju järjekordne adaptsioon, kuigi mõte võimalikust Wolverinest või isegi Robocopist oli väga erutav.
- Spellbound
- Ristiisa

Postimehes oli samasugune põhjendus.Darren Aronofsky ("Must luik") andis ametikoha ära, tuues põhjuseks, et film hoiab teda perekonnast liiga kaua eemal.
Ei ütleks, et oleks väga kahju, aga tema käe all oleks Wolfboy tulnud kuradima huvitav. Tehku parem Noa seiklusi!
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1