Phil Collins otsustas muusikukarjäärile lõpu teha
Alates 1976. aastast Genesise lauljana tegutsenud ja mitu edukat sooloalbumit väljastanud staarmuusik Phil Collins on otsustanud muusika tegemisega lõpparve teha.
Täielikku uudist loe siit.
Phil Collins otsustas muusikukarjäärile lõpu teha
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
99% Genesise fännidest on selle Collinsiga mingi suur probleem, ütlevad, et pärast Gabrielu lahkumist oli see bänd suuremas osas täielik häving. Aga mulle ka Collins meeldib, nii soolomuusikuna kui Gensise vokalistina. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Forza wrote:21. sajandi muusika on ikka häbiväärselt sitt
*kommertsmuusika
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ralf wrote:Forza wrote:21. sajandi muusika on ikka häbiväärselt sitt
*kommertsmuusika
Ma tõsiselt loodan, et Forza ei olnud praegu nii kõva mees ja ei tituleerinud kogu 21. sajandi muusikat häbiväärseks sitaks? Ma olen nõus kui teha mööndus ja öelda, et 21. sajandi kommertsmuusika on halb aga kogu looming?
Ei kaitse J.B.'d ega GG'd. Küll aga kaitsen neid, keda te vb pole kuulnudki, et saavad ebaausalt endale pasalasu kaela.
Olen ise ka muusik, läks vähe rohkem hinge kui mõni teine topic. sry.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- Ralf
- love <3
Vist tituleeris küll ja seda ebaõiglaselt. 1% mu regulaarselt kuulatavast muusikast on tehtud pärast aastat 2000 (võiks isegi öelda, et 1990), kuid isegi mina tean, et isegi sellest ajastust leidub pärleid, paraku ei leia suurem osa sellest lihtsalt õiget ja suuremat publikut (sh Forza ise).
Kuigi mu enda põhiline lemmikmuusika jääb 60-70ndatesse, olen nõus, et kogu 21. sajandi muusika küll häbiväärselt sitt pole. Võib leida väga palju andekaid indie- ja alternatiivartiste jne. nii välismaal kui Eestis, kui olla muusikaga rohkem kursis, kui selle rämpsuga, mis tuleb iga päev Sky Plusist või Mtv-st.