Treiler kutsus tõesti vaatama ja seadis ootused kõrgeks, aga filmiga ma rahule ei jäänud, kogu lugu jäi kuidagi lahjaks ja igavaks, kuigi näitlejad olid head ja enamasti mulle vesternid meeldivad.
4/10
Tõeline visadus (2010)
Moderator: Meeskond
Mul sama arvamus.Kickflick wrote: aga filmiga ma rahule ei jäänud, kogu lugu jäi kuidagi lahjaks ja igavaks, kuigi näitlejad olid head.
See teos kandideerib parima filmi oscarile ja üldse 10 kategoorias?!
Coenid mulle meeldivad (nende viimased 3 teost - "A Serious Man", "Burn After Reading", "No Country for Old Men" - on kõik suurepärased), aga "True Grit" on lihtsalt üks keskpärane vestern. Minu puhul ei toiminud üldse.
5/10
- Ralf
- love <3
Antud filmi puhul olingi kindel, et ma ei saa olla ainus, kelle ootustele see ei vastanud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Steinfeld, Bridges ja Damon meeldisid. Sellega suht asi piirdubki.
Need juurde tehtud (mida originaalis polnud) stseenid olid ka okeid.
6/10
Need juurde tehtud (mida originaalis polnud) stseenid olid ka okeid.
6/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Spellbound
- Ristiisa

Eks Plaza sünnal näen ka siis siinmail maha tehtud Coenite imelooma ära ja saan ka siis lõpuks sõna sekka öelda. Loodan salamisi, et siiski meeldib ning IT ja BAR jäävad endiselt Coenite ainukesteks suuremateks komistusteks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Re: Tõeline visadus (2010)
7,5/10
Vennad Coen-id on hetke elavatest ühed kinematograafilisemad lavastajad. Pole just nende kõige parem film, aga põnevust jagus. Oskavad meeldivalt shokeerida/üllatada publikut(näpud maha, nuga rindu). Coeni filmide juurest meeldib see, et telegasteks pole "ideaalsed" inimesed, vaid enamustelt leiab midagi positiivset ja negatiivset
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FAymRosMpw
Vennad Coen-id on hetke elavatest ühed kinematograafilisemad lavastajad. Pole just nende kõige parem film, aga põnevust jagus. Oskavad meeldivalt shokeerida/üllatada publikut(näpud maha, nuga rindu). Coeni filmide juurest meeldib see, et telegasteks pole "ideaalsed" inimesed, vaid enamustelt leiab midagi positiivset ja negatiivset
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FAymRosMpw
RockabillySarin
60000
60000
Huvitav, ma üritasin sama stseeni youtubesse postitada, aga tuvastas ära, et mingi copyright asi ja ei lasknud avalikustada.
Tõepoolest - näitlejate töö oli filmis hea.
Paneks kolmikule omapoolselt paremusjärjestuse: Steinfeld, Bridges, Damon.
Natuke oli üllatus, et tagaaetav ei osutunudki nii karmikäeliseks kui temast filmi jooksul räägiti.
8/10
Paneks kolmikule omapoolselt paremusjärjestuse: Steinfeld, Bridges, Damon.
Natuke oli üllatus, et tagaaetav ei osutunudki nii karmikäeliseks kui temast filmi jooksul räägiti.
8/10