Hostel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Nemesis
Batman alustab
Batman alustab
PostitusiCOLON 92
LiitunudCOLON 23. Jaanuar 2006, 19:46
AsukohtCOLON Läänemaa

Postitus Postitas Nemesis »

Mul ei olnud plaanis seda filmi küll vaadata, aga kui ta juba saadaval oli, siis sai tõmmatud ja viisaka kvaliteedika tuli (kinos filmitu kohta).
Nagu öeldud ei ole ma veriste õudukate austaja ja seetõttu ei olnud filmi suhtes eelarvamusi, aga kui vaadatud sai, siis kokkuvõttes ma siiski pettusin, sest reklaamitud oli teda ikkagi suhteliselt verisena, kuid ei paistnud, et seal seda rohkem oleks olnud, kui mõnes teises.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2195
LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
AsukohtCOLON Lõuna-Korea

Postitus Postitas lostinthemist »

Ärge nüüd piraatlusega liiale minge... :?
Kasutaja avatar
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 297
LiitunudCOLON 07. August 2005, 03:28
AsukohtCOLON Mätta all
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Fletcher »

kbong kirjutasCOLONSellest pole veel korralikku DVD-Rip'igi väljas, peab ikka väga suur huvi olema, kui tõmbad mingi sita CAMi või Telescreeneri. Uh..
Ma olen pidevalt nõus sinuga kõiges alati xD
Enne Saw II tulekut Eestisse kahetsesin mitu päeva, et olin filmi kehva CAM-versiooniga ära vaadanud : (

Hostelist: Üks asi on see, et film on verine (ehk splatter), teine asi on see, et ta paneb su kondid krigisema ja naha roomama. Hostel on seda teist.
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 320
LiitunudCOLON 24. Juuli 2005, 00:05

Postitus Postitas Nestonia »

ühe mu mitteeestlasest tuttavav tuttav ei suutnud seda filmi lõpuni vaadata, närvid polnud just tugevaimad
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1882
LiitunudCOLON 25. Detsember 2005, 20:14
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas kbong »

Uh, sai siis film ära vaadatud ja olen õnnelik, et tegin seda siis DVDScr abiga, sest ma arvan, et kui ma oleks seda kinno läinud vaatama, oleks ma pettunud veits ja rahast kahju olnud:(

Jah, asi oli ikka korralikult ylehaibitud, gore'i polnud piisavalt, isegi verd ei tundunud nii palju, kui keegi siin ennem rääkis, et 500l. Sissejuhatus oli liiga pikka ja plot oli ka kuidagi puudulik.

Kuid, et mitte täiesti maha teha, siis olid tal ka omad hetked - soliidselt tehtud gore (eli rothil on juba Troma teema veres;)), suhteliselt head näitlejad (hehe, Miike oli isegi väikses osas) ja khmm.. slovakkias on ilusad naised.. võinoh, vähemalt seal filmis olid.

6/10
Robert
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2873
LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Robert »

Oeh, The Hills Have Eyes on kah K-16. Kuradi värdjad, kunagi olid reitingud palju normaalsemad. Nüüd peab jälle ootama DVDi ära või tõmbama.
Kasutaja avatar
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 297
LiitunudCOLON 07. August 2005, 03:28
AsukohtCOLON Mätta all
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Fletcher »

Robert kirjutasCOLONOeh, The Hills Have Eyes on kah K-16. Kuradi värdjad, kunagi olid reitingud palju normaalsemad. Nüüd peab jälle ootama DVDi ära või tõmbama.
Soovitan enne vana versiooni vaadata.
Ja seda ei oleks küll oodanud, et Hills Have Eyes ka K-16 tuleb. :shock:
Mikelowr
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 14
LiitunudCOLON 28. Veebruar 2006, 22:18
AsukohtCOLON Iirimaa

Postitus Postitas Mikelowr »

rikkusin hea filmi vaadates seda s... kvaliteediga 10st 9
Kasutaja avatar
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 267
LiitunudCOLON 02. Juuni 2005, 15:12
AsukohtCOLON Viljandi

Postitus Postitas Monk »

Kuna sellest filmist oli eelnevalt palju kiidusõnu räägitud, siis ootasin midagi kõvasti paremat, kui see minu jaoks tegelikult oli. Ei olnud seal isegi mitte "suurt" räigustki, kui filmi idee välja arvata. Sest koht, kus rikkad teisi inimesi raha eest piinata ja tappa saaks, on küll üsna jube ning ideena päris lootustandev, kuid teostus ei olnud kindlasti see, mida ootasin.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Robert kirjutasCOLONOeh, The Hills Have Eyes on kah K-16. Kuradi värdjad, kunagi olid reitingud palju normaalsemad. Nüüd peab jälle ootama DVDi ära või tõmbama.
Ei, see tuleb K- 14 täna vaatasin...
PiltPiltPilt
merts222
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

Postitus Postitas merts222 »

verd ei olnudki eriti palju, aga kondid pani küll krigisema. Arvasin et, mingi eriti julm film aga ei olnudki.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2873
LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Robert »

Nüüd muudeti see ümber.
Kasutaja avatar
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 635
LiitunudCOLON 12. November 2005, 22:23
AsukohtCOLON Rakvere

Postitus Postitas ringooo »

Filmi esimene pool meenutab jah Eurotripi.
Nagu eespool mainitud,ei olnud tegelikult seal ka verd nii palju kui räägiti.
Tegelikult on mõte hea,et kusagil võib eksisteerida inimeste tapamaja,aga midagi erilist see film ei olnud.
Keskmine.
5/10
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 320
LiitunudCOLON 24. Juuli 2005, 00:05

Postitus Postitas Nestonia »

ringooo kirjutasCOLONFilmi esimene pool meenutab jah Eurotripi.
Nagu eespool mainitud,ei olnud tegelikult seal ka verd nii palju kui räägiti.
Tegelikult on mõte hea,et kusagil võib eksisteerida inimeste tapamaja,aga midagi erilist see film ei olnud.
Keskmine.
5/10
Idee oli tõesti hea ja ega ka teostuselgi midagi viga polnud, Ida-Europpa on ameeriklastele vist väga hirmus paik, Miami Vice on uus sari, korrumpeerunud politseinikud tapamajades ja 10 penni eest sama avada lausa hotelli, 10 palli süsteemis kahjuks hinnata ei oskaks aga Eesti hariussüsteemi poolt kehtestatud hindamissüsteemi järgi paneks 3. :D
Viimati muutis 1, Nestonia, muudetud 18 korda kokku.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 2680
LiitunudCOLON 12. Aprill 2005, 12:17

Postitus Postitas Cochrane »

Vaatasin üsna igvlevalt ja erilist põnevust film ei tekitanud. Polnud ka nii verine või õudne, et seda lärmi enne filmi väjatulekut õigustada. Suvaline 4/10
BUTTON_POST_REPLY