2011 Kuldgloobused jagatud
Parima draamafilmi Kuldgloobuse sai "The Social Network". Kokku võidutses Facebook'i loomisest pajatav film neljas kategoorias. Seriaalidest panid auhinnad tasku "Boardwalk Empire" ja "Glee". Loe edasi, et näha kõiki võitjaid.
Täielikku uudist loe siit.
2011 Kuldgloobused jagatud
Moderator: Meeskond
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Kuidagi igavaks kujunevad need auhindade jagamised viimastel aastatel. Pole üldse tasavägised ja iga aasta on üks major film, mis paneb suurema osa tähtsaid auhindu tasku ja teistele jäävad vähemtähtsamad trohveed jagada (The Hurt Locker, Slumdog Millionare viimastel aastatel näiteks). Tegu on muidugi väärt filmidega ja ei vaidle üldse selle üle, kas nad väärisid parima filmi tiitlit või mitte, aga jääb kuidagi selline mulje, et iga aasta oleks tegu korra kümnendis valmiva ja peajagu teistest üle masterpiecega. Usun, et Oskarite jagamisel ei tule samuti üllatusi ning Portman, Firth ning Social on pmst lock kuldmehikestele.
Level wrote:CM-Girl wrote:RockabillySarin wrote:No kohe üldse ei saa aru selle "The Social Network"-i headuses....
Same here. Oh well..congrats anyway.
No sorri, ei olnud mingit Seagali filmi..
No sorry et mul teine arvamus sellest filmist on ja ei kiida seda filmi nagu enamus siin.
Oma arvamuse avaldamine on keelatud ? Või siis tähendab et mul võib olla oma arvamus aga sama mis teistel ?
Kui kellegile sulle meeldinud film ei meeldi, siis tähendab see automaatselt, et ta vaatab p*ska ? Kõigile ei saagi ühed ja samad filmid meeldida, nii poleks asi huvitavgiLevel wrote:CM-Girl wrote:RockabillySarin wrote:No kohe üldse ei saa aru selle "The Social Network"-i headuses....
Same here. Oh well..congrats anyway.
No sorri, ei olnud mingit Seagali filmi..
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

fakk, mida te erutute siin. kui meeldib, on tore - kui ei, on tore. Ma näiteks olen veidi kurb, et Nolan jäi tunnustuseta aga TSN siiski väärib oma auhindu. Kurvaks tegi ka Toy Story võit kuna minu meelest HTTYT oli palju parem. Aga see on juba minu draama..
roll on oscars
roll on oscars
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.