Robert wrote:Ma isegi proovi vaadata Eesti keelset versiooni. Tavaliselt kaob nii palju tõlkes ära.. Muidu on väga lahe (jahe) film. Ja orav on ülekõige:D
ma ei saa küll täpselt su postist aru, aga niipalju küll, et sa ei taha seda eesti keeles vaadata, usu mind, seekord on eesti keeles parem
Kirjuta mõttes sõna "proovi" asemele "ürita" ja siis saad äkki paremini aru. Aga see oli üks esimesi dubleerimisi Eestis multifilmile, mis tuli kinodesse ning seda tehti suht palju maha..
Inglise keelse versiooni eelist tunnetab ehk ainult keele hea valdaja. Ja palju sõltub ehk ka sellest kumba ennem näed. Mina nägin 3-4 korda originaali ja alles poole aasta pärast ehk dubleeritut ... Kuidagi liiga võlts on Eesti Keelne.
Taavi wrote:Inglise keelse versiooni eelist tunnetab ehk ainult keele hea valdaja. Ja palju sõltub ehk ka sellest kumba ennem näed. Mina nägin 3-4 korda originaali ja alles poole aasta pärast ehk dubleeritut ... Kuidagi liiga võlts on Eesti Keelne.
Ma ei ütlegi, et ingliskeelne jama oli, see oli ka hea, ja need tüüpid kes ingliskeelselt peale lugesid olid ka naljakad, kuid eestikeelne oli siis ki parem.
Ma esimest korda nägin seda inglise keeles, aga kui aus olla siis mõne tegelase hääl on eesti keeles palju parem. Näiteks sellel laiskloomal on palju huvitavam hääl eesti keeles. Originaalis tundus see kuidagi...tavaline. Muidu on see täitsa tore film, kui arvestada, et ma eriline arvuti-animatsiooni fänn ei ole
Have you ever heard the story about the little engine that could?
eoeo, Jääaeg on super! :d Kuiogi mul vahepeal väga villand oli sellest, sest mu õde käias mingi nädal aega jutti iga hommik(vahel kaks korda) seda. Ja ma ei üritagi ingliskeelset versiooni vaadata, sest mind ei huvita, kui palju see väidetavalt parem on-nõustun ringoooga: Anu Lambi hääl on seal asendamatu.
te ei kujuta ette kui palju kordi me lapsega oleme seda filmi vaadanud...ja jätkuvalt vaatame seda....ja veel parem uudis oli meie jaoks see kui kuulsime, et tulemas jääaeg 2...SUPER:)
Olen umbes kolm korda näinud ja rohkem ei suudaks vist kah. Viimasel ajal olen animatsioonides vähemalt korra-kaks naernud, aga see tundus huumori aspektilt liiga minust kaugele jäävat. Isenesest lugu ja tegelased olid vahvad, aga miskipärast jättis "Ice Age" kuidagi külmaks (hihi XD).
5/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:12, edited 1 time in total.
Ehh, mulle tõesti tundub, et olen pea ainuke, kellele see film ei meeldi. Samas, ei ole ma suuremat osa filmist näinud, ainult siit-sealt natuke ning see, mida nägin, ei tekitanud huvi. Ei sümpatiseeri enamjaolt animafilmid. Ja kui selliseid filme vaataksingi, (otsast lõpuni) siis ainult igavusest või laiskusest, ma arvan.
Minu arust parim animafilm üldse. Eriti meeldis sid ja scrat. Inglise keele ver. on hea, aga eesti ver on suht kuuldav. See on see film mida vaataks uuesti ja uuesti Sina ei ole minu sõber, Tiigel- Viigel, Tiigrid mängivad antiloopidega kulli. Kala!!!