Elusalt maetud
Moderator: Meeskond
Elusalt maetud
Elusalt maetud
Buried
Paul Conroy (Ryan Reynolds) on sõjaväe rekkajuht Iraagis, kes ühtäkki ärkab üles maha maetud kirstus, teadmata mis teda ees võib oodata. Ainsateks kõrvalisteks esemeteks on tal kirstus telefon ja välgumihkel. Telefoniga saab ta välismaailmaga ühendust võtta, kuid see pole suurem asi aitaja, kuna ta asub teadmata kohas Iraagi kõrbes kahe meetri sügavusel ning õhk on tema jaoks seal piiratud. Nüüd peab ta leidma viisi kuidas sellest klaustrofoobilisest lõksust välja saada enne, kui on juba liiga hilja.
Täielikku tutvustust loe siit.
Buried
Paul Conroy (Ryan Reynolds) on sõjaväe rekkajuht Iraagis, kes ühtäkki ärkab üles maha maetud kirstus, teadmata mis teda ees võib oodata. Ainsateks kõrvalisteks esemeteks on tal kirstus telefon ja välgumihkel. Telefoniga saab ta välismaailmaga ühendust võtta, kuid see pole suurem asi aitaja, kuna ta asub teadmata kohas Iraagi kõrbes kahe meetri sügavusel ning õhk on tema jaoks seal piiratud. Nüüd peab ta leidma viisi kuidas sellest klaustrofoobilisest lõksust välja saada enne, kui on juba liiga hilja.
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Rain on 18. December 2010, 23:25, edited 3 times in total.
- d4ncestyle
- Raevunud härg

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Ma ei näe mingit vastukaja. Film on juba paar päeva kinos olnud 
Keegi on 10-ne ära virutanud, aga kommentaar, põgus ülevaade?
Keegi on 10-ne ära virutanud, aga kommentaar, põgus ülevaade?
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Küllap lähen homme vaatama.
Niikaua:
Niikaua:
[00:08:48] <Level> Viimasel ajal tuleb päris palju neid stuck-in-one-place filme. Pole eelarveid enam vä?
[00:09:32] <Ralf> mul tuleb ainult kaks pähe
[00:09:39] <Ralf> sellest aastast
[00:09:48] <RA1N> iron doors ?
[00:09:50] <Garli> mul peale buriedi ei tule ühtegi
[00:09:53] <Level> Devil?
[00:09:57] <RA1N> a , see ka jah
[00:09:58] <Ralf> true
[00:10:00] <Ralf> ma mõtlesin Frozenile
[00:10:01] <Ralf> lol
[00:10:01] <Soprano> 127 hours
[00:10:04] <Ralf> kõik mõtlesid erinevat filmi
[00:10:05] <Ralf> haha
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Minu meelest pakkus "Buried" just väga uut ja värskendavat vaatenurka Iraagi-Ameerika konfliktile, olles sealjuures ka väga efektiivne survival thriller. Esimesed 20 minutit panid mind küll kõhklema, kas ainult ühest väikses kirstus aset leidvast põnevikust piisab, et mu närve pingul hoida (meenus kangesti "Panic Room", mis kasutas umbes sama valemit, aga tunduvalt suurema pinnaga), kuid teatud hetkel läks film ikka vägagi närvekõditavaks. Nauditav linalugu!
8/10
Spoiler :
8/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Meeldis ka mulle, kuigi kogu aeg meenus mulle lahendus, mida kasutati Kill Bill Vol 2-s ja läksin närvi, et see mees ei kasutanud sama võtet.
Tragikoomilisust pakkus see, kuidas ta kogu aeg kutsus telefoni kaudu abi, aga kõik suunasid ta kas üle teisele numbrile või hakati küsima vanust, tööd, elukohta jne.
7/10
Spoiler :
7/10
Kuradi hea film oli. Muljetavaldav kuidas ühest väikesest karbikesest saaks nii head tund poole pikkust filmi vändata. Põnevust ja vaatamist jagus küllaga.
9/10
Spoiler :
9/10
Last edited by Rain on 24. December 2010, 10:51, edited 1 time in total.