Ma ütleks, et Sae seeria filmid ongi suurem osa Hollywoodi gore-õudukates. ühekordseks kinoõhtuks on normaalne, aga mingi klassika ta nüüd küll ei ole.Ralf kirjutasCOLONMinu arust on need järjed ikka paremad, kui suurem osa Hollywoodi gore-õudukatest. Ei nuriseks.
Saag VII
ModeraatorCOLON Meeskond
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Kindlasti pole tegemist aegumatu filmiklassikaga ega miskit, kuid nõustuks siin ühe eelkõnelejaga, et on parem kui praegune hollyka "gore".
Viimane saag jättis suht "
" mulje (eelkõige võrreldes mõnede eelnevate osadega)..ja seda heas mõttes. Üldse ei oota väga ega midagi aga kui tuleb ja võimalust on, lähen kindlasti kinno vaatama.
ja sulle, kes keelab oma filmiootusi väljendamast - no cookie for you!
Viimane saag jättis suht "
ja sulle, kes keelab oma filmiootusi väljendamast - no cookie for you!
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Mida peetakse tavaliseks Hollywoodi gore filmiks? Näide oleks äge.DaydreamDiamond kirjutasCOLONet on parem kui praegune hollyka "gore"
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Ilmselt panin pange selle "hollywood gore" terminiga. Pidasin vist silmas a la "final destination" ja selles stiilis olevaid filme. gorest on tõesti asi kaugel. sorry - pikk tööpäev ilmselt.ruut kirjutasCOLONMida peetakse tavaliseks Hollywoodi gore filmiks? Näide oleks äge.DaydreamDiamond kirjutasCOLONet on parem kui praegune hollyka "gore"
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Sai täna käidud ning olen igati rahul . Enne kinno minekut ma arvasingi et tuleb hea ,aga oli isegi oodatust parem . Tapmised olid päris jõhkrad , sisu oli ka huvitav. Kuid eriti tore oli dr Gordonit näha ning mõnigi "saladus" tuli välja . Ja lõpp oli ülikõva , mida tegelt oli teve film. Minu silmis ületab see osa päris mitmed eelnevad osad. Agajaa , väga suurepärane film , mida tasuks kindlasti vaadata.
Saw 9 /10
Ainuke asi mis häiris oli seljataga itsitavad tüdrukud, kuigi ma ei saa aru mille üle nad naersid.
Saw 9 /10
Ainuke asi mis häiris oli seljataga itsitavad tüdrukud, kuigi ma ei saa aru mille üle nad naersid.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Me istusime vist samas reas (seitsmes).snufffy kirjutasCOLONAinuke asi mis häiris oli seljataga itsitavad tüdrukud, kuigi ma ei saa aru mille üle nad naersid.
Erinevalt sinust ma rahule ei jäänud. Lõksud olid küll üpris innovatiivsed, ent see oli ka kõik. Üllatavalt nigel lavastus, paper-thin lugu ja mage lõpp.
5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Vaat kus lops. Ma juba tahtsin öelda, et olin see pohmellise näoga jakki kandev jorss, kes viina järele haises. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora