Mu pruudil on mälukas

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Mu pruudil on mälukas

Post by Cochrane »

Mu pruudil on mälukas
50 First Dates (2004)

Henry Roth (Adam Sandler) on loomaarst ja ümbruskonna isehakanud Casanova. See muutub, kui ta kohtub Lucy Whithmorega (Drew Barrymore) ja temasse lootusetult armub. Ta flirdib Lucyga ja nad lepivad kokku, et kohtuvad järgmisel päeval. Kuid kui Henry läheb Lucyga kohtuma, ei mäleta ta enam Henryt, kellel selgitatakse, et Lucyl oli autoõnnetus, mille tagajärjel ei suuda Lucy õnnetusest alates rohkem mäletusi luua kui ühe päeva jagu ja ööga kaovad need alati. Nii ei jää Henryl midagi muud üle, kui oma unistuste naise südant iga päev uuesti vallutada.

Loe täielikku tutvustust siit
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

ebaSanderlik komöödia peaks ütlema.. võrreldes Waterboy või Little Nickyga oli Sandler ikkagi inimene .. Väga omapärane film on ka ..
Mulle täitsa meeldis see .. siuke soe ja mõnus :P Armas ühesõnaga :P
Hilti
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Hilti »

Hea film oli...
I Need A Girl Whose Name Doesn't end in .jpg
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Ise ei oleks ilmselt vaadanud, aga koolis näidati, nii et vaatasin ära. Kokkuvõttes täiesti tore ja naljakas film ning üks parimaid Sandleri rolle, mida näinud olen.

7/10.
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

tohutult armas film :))
vahepeal oli jällegi nii kurb et pisar tahtis silma nurka tulla..
lihtsalt nii südamlik ja armas et..
kes pole veel näinud siis vaadake ära :)
Ralf
love <3

Post by Ralf »

trintsu111 wrote:tohutult armas film :))
vahepeal oli jällegi nii kurb et pisar tahtis silma nurka tulla..
lihtsalt nii südamlik ja armas et..
kes pole veel näinud siis vaadake ära :)

Õige jutt. Meeldib ka, et filmi sisus mängib prominentset rolli üks mu lemmiklaule.

9/10
üks punkt maha lolli eestikeelse pealkirja pärast...

(just kiddin'...)
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Selle eestikeelne pealkiri on tõesti loll, see hirmutas juba ammu ära mu mõtte seda filmi vaadata, kuidagi paroodialik pealkiri on vms... Aga siis ma märkasin, et meie Ralfikene pani sellele 9/10 ja siis otsustasin isegi selle ära vaadata.

Kusjuures see film on tõesti hea, "tohutult südamlik" :)) ja komöödia oli ka väga hea, ma ei mäletagi kuna ma viimati nii kõvasti naerda sain. Aga ärge nüüd arvake, et see film on ainult komöödia peale üles ehitatud, nii ei ole, aga lihtsalt vahest tuli siukseid koomilisi hetki, et ma sain ikka päris pikalt naerda. : ) Me likey!
9/10
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Mu pruudil on mälukas

Post by Pixie »

Tõesti südamlik film. :) Reeglina mulle Adam Sandler'i tegelased ei istu, aga see on teine film, kus ta suudab jätta sümpaatse mulje. Olenemata sellest, et Lucy alustas iga päev puhtalt lehelt, suudeti tema ja Henry suhet filmi jooksul edasi viia. Meeldis see, et kuigi lõpp oli kena ja õnnelik, polnud kõik 110% perfektne - Lucy omapära jäi alles. Väikeseks miinuseks oleks The Sixth Sense'i ära spoilimine... :))
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Jätkuvalt üks vähestest Adam Sandleri filmidest, mis mulle korda läheb. Kuigi hea meelega oleksin ka siin kedagi teist tema asemel näinud. Peaks olema romantiline komöödia, aga minu jaoks on pigem draamalaadne. Barrymore, morsad ja Schneider on (Y) (Y).

8/10

Tahaks ära kägistada selle inimese, kes selle pealkirja välja mõtles. Mälukas.. :|

Pixie wrote:Väikeseks miinuseks oleks The Sixth Sense'i ära spoilimine... :))

Tõsi. :))
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Meeldis. Scheider oli fantast, Barrymore ja Sandler sobisid kokku, lugu pakkus üllatusi ning lõpplahendus meeldis väga. Pluss - oli räigeid kohti, aga nad polnud väga räiged.
Ca. 3 korda nähtud, kui uuesti ette satub siis kanalit ei vaheta. 6,5/10
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Post Reply