Väärt (= naljakas) lugemine - austraallasest humoristi David Thorne'i ja ühe idioodi kirjavahetus.
Möla!
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
http://www.27bslash6.com/foggot.html
Väärt (= naljakas) lugemine - austraallasest humoristi David Thorne'i ja ühe idioodi kirjavahetus.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Oeh, 5000 postitust... Samamoodi nagu mulle ei meeldi (enam) vanemaks saada, siis tuleb sellist numbrit nähes kerge masekas peale. Ma ei postita ju nii palju!?
Aga et tuju jälle rõõmsamaks teha ja see juubelipostitus raisku ei läheks, siis for your pleasure: JGL laulab Lady Gaga laulu.
Aga et tuju jälle rõõmsamaks teha ja see juubelipostitus raisku ei läheks, siis for your pleasure: JGL laulab Lady Gaga laulu.
I want your Psycho
Your Vertigo shtick
Want you in my Rear Window
Baby you’re sick
I want your love
Love love love
I want your love
Cool, et lingi välja tõid! See on 1000 korda parem versioon, kui Lady Gaga oma, mida ma suht jälestan. Joseph Gordon on ikka jube andekas vend. 3:01 kuni 3:10 toimub äge räpisoolo.Soprano kirjutasCOLONJGL laulab Lady Gaga laulu
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
* kaotasid Yatzy's minule.Kickflick kirjutasCOLONOn jah. Eelmine aasta mängisin seal vähemalt korra päevas Yatzyt, piljardit ja kõike muud, mis seal võimalik.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Ralf kirjutasCOLON* kaotasid Yatzy's minule.Kickflick kirjutasCOLONOn jah. Eelmine aasta mängisin seal vähemalt korra päevas Yatzyt, piljardit ja kõike muud, mis seal võimalik.
Olen tiheda graafikuga ennast treeninud peale kaotust ja praegu te saaksite mult pähe seisuga 0:300!uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONJa minule. Korduvalt.*
Kui julgust on, võime teha rematch'i!
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON