Peenike punane joon
The Thin Red Line (1998)
Sõjafilm räägib õudsalt realistliku loo sõjalisest ja moraalsest kaosest, mida kogesid vaikse ookeani saartel võitlevad USA sõdurid II maailmasõja ajal. Film kandideeris seitsmele Oscarile.
Loe täielikku tutvustust siit
Peenike punane joon
Moderator: Meeskond
Mulle meeldis see tohutult. Kuna teadsin, et see Malicku film, siis ei läinudki sinna Omaha beachi otsima. Suurepärane näitlejate ansambel küll, aga ma ei loe seda filmi parimaks küljeks. Terrence Malick on ikka põhjus miks see film on see mis ta on. Ehk väga sügav character study ja meditatsioon keset rohelisi välju ja ilusat loodust. Hea muusika, naturaalne ja mõnus kaameratöö, malicklik rahulik montaaz ja stsenaarium. Tegelaste mõtted on kui poeesia. Et see film meeldiks peab Malicku stiil meeldima. Days of Heaven ja New World on väga sarnased. Ime pole, et nii paljud staarid tahtsid ta filmis olla, kui ta eelmisest filmist möödus 20 aastat.
-
Mr.Pompeij
- Teadmata kadunud

Ei tea, kas mu eelmine kommentaar oli mingi forzaism vms, aga nägin alles esimest korda seda praegu ja peale apo't kindel teine sõjafilmide paremusjärjestuses. I cared for this movie. Sügavad karakteriarendused, isegi unikaalsed, võiks öelda. Ei ole peategelase-keskset narratsiooni. Avastatakse kõigi hingeelu. Liigne starcast ei aidanud ilmtingimata kaasa. Kui tihti ikka näeb, et George Clooney või John Travolta ainult ühes stseenis on?
Visuaalselt ka super, muusika harmoonias kogu teostusega. Malick üllatas mind väga positiivselt ning õnneks on talt veel mida avastada. Make more!
Visuaalselt ka super, muusika harmoonias kogu teostusega. Malick üllatas mind väga positiivselt ning õnneks on talt veel mida avastada. Make more!