A-Rühm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 161
LiitunudCOLON 19. November 2009, 18:29

Postitus Postitas Defka »

uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLON
"Seks ja linn 2" oleks nähtavasti ka parem valik olnud.
no see on võimatu.
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5960
LiitunudCOLON 08. November 2008, 08:40

Postitus Postitas Ronet »

Ei olnudki nii halb imo. Copley ja Cooper meeldisid. Neesoni puhul häiris see, et ta nii pikk on. Jacksoniga harjusin filmi teises pooles ära. Võtke seda kui re-imagine värki ja lihtsalt vaadake. Fun ju. - 6/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 8748
LiitunudCOLON 06. Jaanuar 2007, 05:24
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Soprano »

Kickflick kirjutasCOLONKohutav pask ikka, midagi nii jubedat pole ma ammu näinud. Lausa piinlik hakkas. Palju õnne, rikkusite vana hea seriaali ära! 1/10
NOT
Tuleb ikka õigete ootustega filmi vaadata, kusjuures mul jättis treiler halva meki suhu. Näiteks see kurikuulus lendav tank sobis filmi konteksti, kuigi tanki maandumisel oli üks nõme klishee. Olen tüdinenud neist stseenidest, kus suure möllu ajal näidatakse korraks mingit tüüpi niisama relaximas ja kui möll lõpuks temani jõuab, siis saab "nalja". Selle asemel oleks võinud rohkem Sharlto Copley't tola mängimas näidata.
Vaatamisel tuli meelde Totally Rad Show review, kus Jeff ütles, et Patrick Wilson muutus filmi teises pooles hilaarseks ja nii oligi. Nii et minu jaoks jäi Jessica Biel ainsana nõrgaks tegelaseks.

Olen täna heldes tujus:
7 õnnestunud plaani 10'st
Level kirjutasCOLONFun ju.
Dzeiku
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 32
LiitunudCOLON 23. Aprill 2010, 00:54

Postitus Postitas Dzeiku »

Kõik A-Team´i uued tegelased on palju erinevad võrreldes vana A-Teamiga - see mind just häiriski.
Kuid film ise on nii ja naa, käib kah.
Ainuke üllatus oli mulle vana Face...

Hindeks paneksin siiski 5/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Proovime siis niiviisi arvustada:

Mida ma eeldasin, et film endast kujutab:
Spoiler :
Pilt Pilt
Mida ma filmist julgesin loota:
Spoiler :
Pilt Pilt
Mida ma tegelikult sain:
Spoiler :
Pilt Pilt

8/10
AGA selles filmis on arvatavasti tobedaim rida dialoogi, mida ma terve aasta peale kuulnud olen:
Your Muay Thai is as bad as your Jujitsu, Lynch.
- Hannibal Smith
Serrano
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 21
LiitunudCOLON 23. Aprill 2008, 22:12

Postitus Postitas Serrano »

Tundus jube ruttav. Nagu kaks ja pool tundi kestev film, või ehk isegi pikem, oleks kahetunniseks kärbitud.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 3667
LiitunudCOLON 06. Märts 2008, 16:38

Postitus Postitas Rain »

Ei olnud sel viga midagi. Natukene vähe põnevust oli küll, aga muidu oli täitsa ok. 'Lendav tank' oli kõige ebareaalsem, mitte tank ise, vaid see, et Face tegi 6000 m kõrgusel lebolt tangi luugi lahti, kõmmutas natukene nagu Rambo ja hingas täiesti rahulikult, kuigi 6 km kõrgusel pole võimalik nii mõnusalt hingata. :)
Alguses häirisid tegelased ja nende näitlemise erinevus oldschooli omast, eriti häiris Murdocki heeliumlik hääl, aga hiljem harjus ära sellega.
Muidu siuke täitsa normalnje ja vaadatav filmu oli. :ülivihane:
7/10
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Mida te vingute? Ei oska filmi vaadata, kui iseseisvat teost või?

7/10
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 3774
LiitunudCOLON 29. Juuli 2009, 19:53
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas Kickflick »

Igaühel on õigus omale arvamusele ja ka sinul on õigus seda filmi jumaldada, kui sa nii väga tahad.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222

Sittagi ma ei jumalda, annan võrdse võimaluse igale filmile erinevalt sinust nagu näha
PiltPiltPilt
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 486
LiitunudCOLON 19. Jaanuar 2007, 16:02

Postitus Postitas Hea Aasta »

Forza kirjutasCOLONMida te vingute? Ei oska filmi vaadata, kui iseseisvat teost või?

7/10
Hindame siiski asja reaalse pilguga. 1/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 4788
LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12

Postitus Postitas uLtImAtEcRiTiC »

Forza kirjutasCOLONSittagi ma ei jumalda, annan võrdse võimaluse igale filmile erinevalt sinust nagu näha
Ei ei jumalda = jumaldan?
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222

Jep, ei panustaks ka mina oma kaarti sellele. Neverthaless, kui pole kogenud, ei ole mingitki võimalust ka teada. Siiski, see ei olnud mu arvustuse põhipoint.

kerge chuckle kiilaka neegri ja maldini võrdluses, korraks hakkasin ette manama seda pilti :)
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4885
LiitunudCOLON 16. Juuli 2009, 22:48
AsukohtCOLON Paide

Postitus Postitas CM-Girl »

Tahtsin seda filmi näha aga samas ka mitte.Kartsin et pean pettuma kuna seriaal on lihtsalt superr. Aga üllataval kombel ei pettunud filmis. Cooperi valik Face rolli meeldis juba enne filmi nägemist. Neesoni vastu pole ka midagi. Umbes tund läks enne kui harjusin näitlejaga kes Murdocit kehastas. Filmis oli ta ikka pöörasemaks tehtud kui seriaalis. Pole midagi parata aga kui vaadata filmi millele eelnenud on seriaal siis paratamatult tulevad võrdlused. Nt Mr.T ütles karmimalt "You fool!" Mr.T vastu siiski ei saa. Nüüd siis teada miks B.A. lendamist kardab. :D
Ainukene kes ei meeldinud oli Jessica Biel mingil põhjusel.

9/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
PostitusiCOLON 1740
LiitunudCOLON 22. Aprill 2007, 17:12

Postitus Postitas Pixie »

Ei jäänud millegi erilisega silma. Lahedaid ja ebaloogilisi action stseene jagus, natuke raske oli loosse sisse elada. Meeldis aga B.A. esimene stseen, 'Pity' ühel ja 'Fool' teise käel. :)) Eks originaali vastu ei saanud, aga siiski piisavalt meelelahutuslik. 6.5/10
BUTTON_POST_REPLY