soovitan "Madvillainy" albumit, üks parimaid ja omapärasemaid hip-hop plaate everkbong kirjutasCOLONnp: MF Doom - Rhymes Like Dimes "Operation Doomsday"
Mis lugu hetkel mängib?
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Bob Dylan - Desolation Row
Ma polnud kunagi aru saanud, miks "Highway 61 Revisited" albumist nii kõrgelt räägitakse ning pidasin mitut teist Dylani plaati paremaks, kuid nüüd on "Highway..." trügimas pea et isiklikuks lemmikalbumiks üldse.
Ma polnud kunagi aru saanud, miks "Highway 61 Revisited" albumist nii kõrgelt räägitakse ning pidasin mitut teist Dylani plaati paremaks, kuid nüüd on "Highway..." trügimas pea et isiklikuks lemmikalbumiks üldse.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- kbong
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 1882
- LiitunudCOLON 25. Detsember 2005, 20:14
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Tänks soovituse eest, panen radari tööle. Teinekord võid mulle mingeid soovitusi loopida last.fm'i - seal jõuab see kindlalt ka kohale. Praegu oleks näiteks napilt kahe silma vahele jäänud.KiiZ kirjutasCOLONsoovitan "Madvillainy" albumit, üks parimaid ja omapärasemaid hip-hop plaate everkbong kirjutasCOLONnp: MF Doom - Rhymes Like Dimes "Operation Doomsday"
np: The Roots - Walk Alone (Feat. Truck North, P.O.R.N., Dice Raw) "How I Got Over"
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
36 Crazyfists - Death Renames The Light
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Arcade Fire - The Suburbs

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker