Äkki tooksid viimase vooru vastused lagedale? Tahaks väga teada!Ralf kirjutasCOLONKümme vooru on selja taga ja nüüd väike paus. Mäng jätkub pühapäeval!
Filmimängude arutlus
ModeraatorCOLON Meeskond
Tänud. Uskumatu, et ma sain esimest korda voorus rohkem punkte kui Jolt! See on kena.Ralf kirjutasCOLONUuendasin ja tõin ära nii vastused kui värske punktitabeli. Kümnenda vooruga läks sul igatahes tublisti!rauls kirjutasCOLONÄkki tooksid viimase vooru vastused lagedale? Tahaks väga teada!Ralf kirjutasCOLONKümme vooru on selja taga ja nüüd väike paus. Mäng jätkub pühapäeval!
Ma ei ole täiesti kindel, et mispärast see asjaolu eraldi rõhutamist vajas, aga good for you.
Mul viimasel ajal tööl nii kiire olnud, et pole foorumisse väga jõudnud, seepärast keegi (va ehk Ralf) ei teagi, et mul on kuni 30% mu õigetest vastustest baseeruvad mingil kummalisel õnne ja juhuse sümbioosil.
Mul viimasel ajal tööl nii kiire olnud, et pole foorumisse väga jõudnud, seepärast keegi (va ehk Ralf) ei teagi, et mul on kuni 30% mu õigetest vastustest baseeruvad mingil kummalisel õnne ja juhuse sümbioosil.
Ma olen enda kohaga suhteliselt rahul. Sai küll kümne vooru jooksul päris mitu lubamatut eksimust tehtud, aga koht on kõrgem kui ma alguses lootsin.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Hakkasin "Hoia ja keela!" mängust läbi käinud lugude nimekirja koostama. Minge visake pilk peale. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Postitan filmimängu 11. vooru kaadrid homme hommikul kella kuue paiku. 
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Proovi nüüd.rauls kirjutasCOLON1. pilt ei taha kohe kuidagi avaneda!
Kui ikka ei tööta, siis alternatiivselt:
Ööpäev on ka pikemaks veninud.eerik kirjutasCOLONTeisipäev on uus pühapäev. JUHHEI!!!!
See on pisut kurb, oleks teadnud poleks eile väsinuna kasinat listi saatnud veel
Nüüd on OK, kuid paraku ei tunne filmi äraRalf kirjutasCOLONProovi nüüd.rauls kirjutasCOLON1. pilt ei taha kohe kuidagi avaneda!![]()
Sa saad ju iga kell uusi vastuseid saata, kui oled vahepeal midagi uut välja mõelnud.ruut kirjutasCOLONÖöpäev on ka pikemaks veninud.eerik kirjutasCOLONTeisipäev on uus pühapäev. JUHHEI!!!!
See on pisut kurb, oleks teadnud poleks eile väsinuna kasinat listi saatnud veel
No vot, ei loe sellist reeglit kuskilt välja. Mille järgi ma seda teadma peaks?rauls kirjutasCOLONSa saad ju iga kell uusi vastuseid saata, kui oled vahepeal midagi uut välja mõelnud.ruut kirjutasCOLONÖöpäev on ka pikemaks veninud.eerik kirjutasCOLONTeisipäev on uus pühapäev. JUHHEI!!!!
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12